Buszesz prezentáció

A Zsófia Főhercegné Rendezvényhajón sétahajózva a cég vezetői multimédiás prezentáció keretében mutatták be értékesítési partnereiknek a vállalat jövőbeni terveit és új arculati elemeit.

A száraz adatok is érdekes és figyelemfelkeltő módon kerültek tálalásra a látványos arculati elemek között.
A prezentáció hangsúlyos eleme volt a Walt Disney céggel közös márkaépítési törekvések bemutatása.
A marketingkommunikáció általában az ügyfelek felé irányul, de természetesen egy cég alkalmazottainak és üzleti partnereinek folyamatos informálása legalább annyira fontos. A BUSZESZ Rt. 1991 óta a Mautner Markhof osztrák cég leányvállalata, mely vezető szerepet tölt be a magyar és a nemzetközi élelmiszeriparban. Termékeik közül például a piacvezető Chef ételecetet, az Óbudai Gyémánt ásványvizet, a Deit üdítőital-családot és a Buitoni-termékeket emelhetjük ki.
A Zsófia Főhercegné Rendezvényhajón sétahajózva a cég vezetői multimédiás prezentáció keretében mutatták be értékesítési partnereiknek a vállalat jövőbeni terveit és új arculati elemeit. A száraz adatok is érdekes és figyelemfelkeltő módon kerültek tálalásra a látványos arculati elemek között. A prezentáció hangsúlyos eleme volt a Walt Disney céggel közös márkaépítési törekvések bemutatása.
A prezentáció egyértelmű sikert aratott mind az előadók, mind a nézők körében. Külön örömmel tölt el bennünket, hogy a Walt Disney cég képviseletében jelen lévő Carlos Hernandez úr is elismerését fejezte ki a Multi M Stúdió munkáját illetően.

Címkék: Hírforrás