Interaktív elemek a Média Hungary új weboldalán

Új külsővel, új szolgáltatásokkal, az econet.hu Informatikai Rt. fejlesztésében elkészült a Média Hungary 2001 konferencia website-ja: http://www.mediahungaria.hu. A site fejlesztéséhez az első magyar internetes tőzsdei cég, az econet.hu Rt. fejlesztői a társaság közelmúltban elkészült új termékét, az Online Publishing rendszert (OPS) használták.

A site a régi tartalmak mellett új funkciókkal gazdagodott: egyik új szolgáltatása az órarendkészítés, mellyel a konferencia résztvevői az őket érdeklő előadásokból összeállíthatják saját programjukat. A kész órarend kinyomtatható, illetve a rendszer kiegészítő szolgáltatásként a bejelölt előadások pontos kezdési időpontjáról SMS-ben is értesítést tud küldeni az azt kérőknek.

A site létrehozása, tartalmának karbantartása és frissítése az econet.hu Rt. Online Publishing rendszerének (OPS) segítségével történik. Az OPS az econet.hu Rt. megalakulása óta folyamatosan bővülő, ma már több tucat alkalmazást tartalmazó, modulos szerkezetű alkalmazáscsomag, melynek segítségével tetszőleges szerkezetű, folyamatosan frissülő, dinamikus weboldal vagy portál hozható létre. A megrendelő saját PC-jén, egy, a site struktúrájával és külső megjelenésével megegyező adminisztrációs felületen internetes böngésző (browser) segítségével szerkesztheti, módosíthatja, alakíthatja weboldalát, új funkciókat, szöveges, képes és adattartalmakat vihet fel. Mivel a site menürendszere tetszőleges mélységű lehet és igény esetén a hozzáférési szintek mind az adminisztrációs oldalon, mind a felhasználói oldalon tetszőlegesen beállíthatók és változtathatók, a rendszer egyaránt alkalmas intranetes és internetes rendszerek létrehozására.

További információ:
Petik Ágnes apetik@econet.hu tel: 371-2100 www.econet.hu

Média Hungary 2001

Az elektronikus médiumok 2001. május 22-24 között Tihanyban megrendezendő szakmai konferenciáján a hazai televízió és rádiótársaságok vezető szakemberei, döntéshozói, a szakmai szervezetek képviselői, a reklám-, PR- és médiaügynökségek, internetes cégek szakemberei, közvéleménykutatók, jogi irodák munkatársai, kábel csatornák üzemeltetetői, illetve a jelentős hazai és multinacionális nagyvállalatok és intézmények kommunikációs szakemberei vesznek részt. A konferencia idei mottója: “Nem mind illik, ami szabad…”
A tanácskozás kiemelt témakörei a média szabályozás ( törvényi környezet, önszabályozás), a digitális földfelszíni sugárzás (jellemzői, külföldi tapasztalatai és hazai megjelenési módozatai) és a Visegrádi Jegyzőkönyv (ez a témakör az írott sajtó munkatársait is közvetlenül érinti.)

További információ és jelentkezési lap: http://www.mediahungaria.hu

Címkék: Hírforrás