SuSE eMail Server II – a SuSE Linux üzleti email megoldása

Megjelent Magyarországon is a SuSE jól bevált IMAP szerverének legújabb változata, a SuSE eMail Server II.

Az eMail szerver a SuSE Linux vállalati platformján alapszik, melyet ezen termék esetében kifejezetten emailek kezelésére optimalizáltak. A szerver támogatja emailek küldését és fogadását, intraneten és interneten egyaránt. A SuSE eMail szerver vállalata teljes külső és belső levelezőrendszerét megoldja.

A SuSE Linux nagy teljesítőképességének és optimális erőforráskihasználásának köszönhetően a SuSE Linux eMail szerver kiválóan alkalmazható nagyszámú felhasználó és nagy forgalom esetén is. Az eMail szerver minden ismert kliens-programmal, mint például Microsoft Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Pegasus Mail és Eudora, valamint szabványprotokollal (POP3, IMAP) együttműködik. Sőt, egy tetszőleges internet böngészővel is kényelmesen olvashatók a szerveren lévő levelek, bármely felhasználó számára.

Az eMail szerver főbb tulajdonságai közé tartozik a gyors, és könnyű telepíthetőség; ezt a YaST2, a SuSE standard adminisztrációs felülete garantálja. A biztonságot kódolt csatornák használata és a tanúsítvány-alapú (CA) email továbbítás jelenti. A meglévő rendszerekkel való együttműködés standard Unix fetchmail/vacation/procmail interfészeken keresztül valósul meg. A könnyű és kényelmes kezelhetőséget a grafikus, web alapú adminisztrációs felület jelenti, melyen keresztül a felhasználók, a szerver, a külső postafiókok, a domének és a levélsorok könnyedén kezelhetők. Újdonság az osztott postafiókok használata, melyek projektek, csoportmunkák elvégzésében hasznos.

A SuSE eMail szerver nyílt forráskódú megoldás, mely bevált és megbízható komponenseken alapul, mint például SMTP, IMAP4, POP3, LDAP. Az email felhasználók száma nincs korlátozva, a kliens nem licencköteles, azaz a teljesítőképesség határai csak a szerver hardverkonfigurációjától függenek. Ez az összeállítás alacsony beruházási költséget és magas beruházási biztonságot jelent. További információért írjon a business@suselinux.hu címre.

Címkék: Hírforrás