Ez a süni imád bekuckózni a hidegben – és nem tudja abbahagyni a mosolygást sem

Amikor Rick, a háziasított sün megérkezett Diana családjához, mindenki azt hitte, hogy gyűlöli a helyzetet: eleinte mindig morcos volt, és nem is közeledett az emberekhez. Aztán, ahogy megszerette a családot, a régi rosszkedve elmúlt, most pedig abba sem tudja hagyni a mosolygást.
Kapcsolódó cikkek

Diana és családja egy tenyésztőtől vásárolta az egyik legnépszerűbb háziasított sünfajta egyik példányát: Ricket, az afrikai törpesünit.

Cofidis tipp – Legyen jobb a napod!

Mosolyogj rá egy idegenre. Nem mosolyog vissza? Mosolyogj rá egy másikra. Ő már biztos vissza fog mosolyogni.

A kis jövevény eleinte kifejezetten morcos volt, és nem igazán kereste az emberek társaságát, Diana úgy gondolta, hogy az állat utálja őket, és soha nem lesz igazi kezes bárány.

Idővel azonban Rick megnyílt a gazdáinak, és most már nagyon jól érzi magát – sőt, igazi fotómodell lett, úgy pózol a kamerának, mintha tudná, mi az, és mit kell csinálnia. Az apróság nem tudja abbahagyni a mosolygást sem.

A legjobban viszont kuckózni szeret: mindene a hideg tél, de persze csak a meleg szobából, a puha plédek közül. Diana még Instagram-profilt is csinált a kis süninek, ahol bárki nyomon követheti, mit csinál éppen Rick, és hogyan zajlanak a mindennapjai.