Úgy ünnepelte az ötödik helyet a magyar kardcsapat, mintha érmet nyert volna

Sikerült két győzelemmel befejezni a világbajnokságot, nagyot léptünk így az olimpiai kvalifikáció felé.

Budapest, 2019. július 22.
Pusztai Liza a vívó-világbajnokság nõi kard csapatversenyének selejtezõjében a Románia elleni mérkõzésen a budapesti BOK Csarnokban 2019. július 22-én.
MTI/Czagány Balázs

Vívó-vb: Pusztai Liza közel volt az újabb csodához

A magyar kardozó kedd délelőtt ugyan 14-5-re megverte az olaszok csapat világbajnokát az utolsó asszóban, de válogatottunk 45-38-ra végül kikapott és nem jutott be az elődöntőbe.

Budapest, 2019. július 21.
Szilágyi Áron az utolsó tus után a vívó-világbajnokság férfi kard csapatversenyének döntõjében a budapesti BOK Csarnokban 2019. július 21-én.
MTI/Illyés Tibor

Vívó-vb: megbüntették az elvesztett férfi karddöntő bírópárosát

A szenegáli Papa Touré és olasz Luigi Martilotti feltűnően bizonytalan volt, sokat hibázott, ezért a nemzetközi szövetség példátlanul súlyos büntetést szabott ki rájuk.

Budapest, 2019. július 20.
Pusztai Liza az amerikai Mariel Zagunis elleni asszó közben a vívó-világbajnokság nõi kard egyéni versenyén a legjobb 32 között a budapesti BOK Csarnokban 2019. július 20-án.
MTI/Czagány Balázs

Csodát tett Pusztai Liza a világbajnoki negyeddöntőben

Pusztai Liza csodát tett a budapesti vívó-világbajnokságon.

Image: 73870346, Szabó Bence kétszeres olimpiai bajnok kardvívó interjú. 2019.02.26., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Oltári botrány alakult ki a kardcsapatdöntő díjátadása körül

A színfalak mögött magyar a magyarnak vájta ki a szemét. Szabó Bence kardvívó olimpiai bajnoknak Csampa Zsolt, a magyar szövetség elnöke tett keresztbe vasárnap este.

Budapest, 2019. július 21.
Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád és Decsi Tamás (b-j), miután vesztettek a dél-koreai csapat ellen a vívó-világbajnokság férfi kard csapatversenyének döntõjében a budapesti BOK Csarnokban 2019. július 21-én.
MTI/Illyés Tibor

Szilágyi Áron: Jó úton haladunk

A kétszeres olimpiai bajnok szerint az olimpián le lehet győzni Dél-Koreát is.

Budapest, 2019. jķlius 21.
A magyar csapat tagja, miutŠn gyűztek az olaszok ellen a vŪvů-vilŠgbajnoksŠg fťrfi kard csapat versenyťnek elűdŲntűjťben a budapesti BOK Csarnokban 2019. jķlius 21-ťn. Szemben SzilŠgyi Ńron.
MTI/Illyťs Tibor

Vívó-vb: hajszálon múlt a magyar kardválogatott vb-címe

Ha sokkal szorosabban is, mint 2017-ben (45-22), de ezúttal is elvesztette a kardcsapat világbajnoki döntőt Magyarország. Pedig az első négy asszó után vezettünk, Korea végül 45-44-re nyert és kiénekelte a szánkból a sajtot.

Budapest, 2019. július 21.
Gémesi Csanád, Decsi Tamás, Szilágyi Áron és Szatmári András a vívó-világbajnokság férfi kard csapatversenyén a legjobb nyolc között budapesti BOK Csarnokban 2019. július 20-án
MTI/Czagány Balázs

Beletört Gémesi Csanád szegycsontjába az olasz ellenfele kardja

Az olasz Curatoli úgy eltalálta a döntőbe jutásért küzdelemben a magyar kardozót, hogy Decsi András kapitány jobbnak látta lecserélni. A férfi párbajtőrözők nem jutottak a legjobb nyolc közé.

Budapest, 2019. jķlius 21.
A magyar csapat tagja, miutŠn gyűztek az olaszok ellen a vŪvů-vilŠgbajnoksŠg fťrfi kard csapat versenyťnek elűdŲntűjťben a budapesti BOK Csarnokban 2019. jķlius 21-ťn. Szemben SzilŠgyi Ńron.
MTI/Illyťs Tibor

Világbajnoki döntős a magyar kardcsapat!

A Decsi Tamás, Gémesi Csanád,Szatmári András, Szilágyi Áron összeállítású válogatott az elődöntőben 45:38-ra verte Olaszországot.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.