Íme a HUAWEI legújabb okosórái: a Watch GT 5 és Watch GT 5 Pro

A dizájn mindegyik modellnél a prémiumkategóriás, klasszikus órákat idézi, így a hétköznapi viselet mellett az elegáns öltözethez is viselhető. A Pro modellek különlegessége, hogy porcelán és a titán óratokkal is kaphatóak. Videónkban bemutatjuk, amit a HUAWEI WATCH GT 5 és Pro modellekről tudni kell.

Már hazánkban is kaphatóak a HUAWEI új okosórái, a Watch GT 5 és a Watch GT Pro modellek. Az eszközök a Fashion Edge dizájnkoncepció jegyeit viselik, így egyszerre lehet elegáns okosórád és segéded, miközben számos területen támogat téged, legyen szó akár az egészségügyi adatok méréséről, a kalóriabevitelről vagy a sportfunkciókról. A HUAWEI WATCH GT 5 bővített futási és kerékpározási funkciókkal érkezett, míg a WATCH GT 5 Pro intelligens golffunkciókat, például hazai golfpályák térképeinek megjelenítését, továbbá akár 40 m-es, szabadtüdős merülést is támogat.

Hirdetés

Amennyiben a HUAWEI WATCH GT 5 sorozat valamelyik tagját vásárolod meg, 2024. október 31-ig ráadásként FreeBuds 5i fülhallgatót és 3 hónap ingyenes hozzáférést kapsz a HUAWEI Egészség+ szolgáltatáshoz.