ASUS ProArt PX13: Alkotás bárhol, bármikor

Az ASUS ProArt PX13 nem csupán egy laptop. Ez egy stúdió, egy vázlatfüzet, egy inspirációforrás, mindössze 13 hüvelykben. Egy olyan társ, amely lépést tart a legkreatívabb elmékkel, és lehetővé teszi, hogy a művészet határait feszegesd, akárhol is járj.

Miért éppen az ASUS ProArt PX13?

A válasz egyszerű: mert ez a laptop tökéletesen ötvözi a teljesítményt, a hordozhatóságot és a kreatív eszközöket. Az ASUS Lumina OLED kijelző olyan képi világot tár eléd, amelyet még soha nem tapasztaltál egy laptopon. A mély feketék, az élénk színek és a végtelen kontraszt tökéletes alapot biztosítanak a fotó- és videószerkesztéshez, valamint a grafikai tervezéshez. Ez a lenyűgöző panel akkor is óriási érték, ha éppen inspiráció után kutatsz vagy tartalmat fogyasztasz, hiszen mozi-szintű képélményben lehet részed.

Asus

A kalandos élethez a laptop kialakítása is igazodik, hiszen a katonai tanúsítványnak is megfelelő alumínium készülékház egy 360-fokban kihajtható érintőképernyőt rejt magában stylus támogatással. A különleges, Nano Black bevonat nemcsak elegáns és letisztult, de védi is a készüléket a mindennapi használat során keletkező karcolásoktól és foltoktól. A kijelző védelméről pedig a Corning® Gorilla® Glass üveg gondoskodik, amely akár hatszor tartósabb, mint a szokásos laptopüvegek. Trópusi éghajlaton például a ProArt PX13 ellenáll a homok, a por, az akár 95%-os relatív páratartalom kihívásainak és bírja a véletlenszerű ütéseket. A havas Alpokban jól bírja az akár -32°C-ra süllyedő fagyos hőmérsékletet és a 15 000 láb magasságot, míg a forró sivatagban az akár 70°C-os felületen is előkaphatod egy oázisnál.

Kreativitás a tenyeredben

Az ASUS ProArt PX13 mérete ellenére komoly számítási teljesítményt rejt magában. Az AMD Ryzen™ AI 9 HX 370-es processzora és az NVIDIA® GeForce RTX™ 4070-es grafikus gyorsítója olyan teljesítményt nyújt, amely korábban elképzelhetetlen volt egy ilyen kis méretű eszközben. Akár 4K videókat szerkesztesz, akár 3D modelleket renderelsz, a ProArt PX13 nem okoz csalódást. A gyors SSD meghajtó és a bőséges RAM pedig biztosítja a zökkenőmentes működést és a villámgyors multitaskingot. Ebben az ASUS DialPad is segítségedre lesz, melyhez foghatóval eddig nem találkozhattunk a laptopok világában.

asus

Ez egy intuitív vezérlő, amely tökéletesen beépül például az Adobe kreatív szoftverscsaládjába. Könnyedén változtathatod az ecset méretét, gyorsan visszavonhatsz műveleteket, vagy gördülékenyen mozoghatsz az idővonalon videóvágás közben. Ez csak néhány példa arra, hogyan teheti gördülékenyebbé a kreatív munkafolyamatokat. Teljesen testreszabható – és az alkalmazások széles skálájával működik! Az AMD Ryzen AI processzor és a bivalyerős grafikus kártya párosa az AI feladatokban, például a gépi tanulásban és a képfeldolgozásban is kiemelkedő teljesítményt nyújt, így a ProArt PX13 tökéletes választás azoknak a kreatív szakembereknek, akik AI-alapú eszközöket szeretnének használni a munkájuk során.

Az ASUS ProArt Creator Hub egy központi platform, amely összefogja az összes kreatív alkalmazásodat, és számos egyéni beállítást kínál számodra. Ezzel a megoldással a munkafolyamatok optimalizálhatók, és a hatékonyság jelentősen növelhető. Az alkotói folyamatot az ASUS MuseTree teszi még inspirálóbbá. Ez az intelligens eszköz kulcsszavak alapján generál személyre szabott ötlettérképeket, amelyeket a mesterséges intelligencia vizuális elemekkel gazdagít. Az így létrejövő vizuális ötletvilág segít új perspektívákat nyitni és kreatív blokkokat áttörni.

Ez a laptop nemcsak egy eszköz, hanem egy megbízható társ, amely mindig készen áll arra, hogy a kreativitásodat támogassa. Az új ASUS ProArt PX13 már elérhető a hivatalos ASUS online márkaboltban.

Címkék: asus