Legyen ez a nyár ikonikus a Redmi Note 13 sorozattal!

Itt a nyár és jól jönne egy olyan okostelefon, amely csúcsminőségben képes megörökíteni a legjobb pillanatokat és mellé egy kicsi, de kiváló hangszóró, hogy bármikor, bárhol bulizhass? Ha így van, a Xiaomi promóciója neked szól: amelyben a Redmi Note 13 sorozat készülékei mellé most egy Xiaomi Sound Pocket Bluetooth hangszórót kapsz ajándékba! És ez még nem minden, hiszen értékes Xiaomi-nyereményekkel is gazdagodhatsz!

Minden vakációt a szeretteinkkel, barátainkkal együtt töltött idő, a közös kalandozások és persze az élmények megörökítése tesz felejthetetlenné. Ahhoz, hogy ez a nyár örökre ikonikus legyen, tökéletes társak lehetnek a Xiaomi Redmi Note 13 sorozatának készülékei, amelyek most egy különleges promóció keretében szerezhetők meg.

Lássuk a részleteket: nyár végéig a kijelölt partnereknél megvásárolt Redmi Note 13Redmi Note 13 5G, Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 Pro 5G, vagy Redmi Note 13 Pro+ 5G mellé ráadásba kapsz egy Xiaomi Sound Pocket Bluetooth hangszórót. Ehhez annyit kell tenned, hogy a vásárlást igazoló blokkal regisztrálsz a promóció weboldalán, amivel lehetőséget szerzel arra is, hogy megnyerd az 50 db Redmi Watch 4, a 10 db Xiaomi  Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen, vagy az 1 db Mi 4K Laser Projector 150 valamelyikét!

A Xiaomi hagyományosan nagy figyelmet fordít arra, hogy a legújabb innovációkat és specifikációkat úgy állítsa össze, hogy mindenki megtalálja a mind árban, mind tudásban legmegfelelőbb készüléket. Ezt a filozófiát követve jött létre a Redmi Note 13 sorozat, amelynek pro tagjai – a Redmi Note 13 Pro+ 5G, a Redmi Note 13 Pro 5G és a Redmi Note 13 Pro – mindegyike ultranagy felbontású, 200 MP-es kamerát és optikai képstabilizátort kapott, az alapmodellek – a Redmi Note 13 5G, és a Redmi Note 13 – 108 MP-es főkamerája 3x-os veszteségmentes zoom-mal rendelkezik, ami a felvételek nagyobb részletgazdagságához járul hozzá.  A készülékek AMOLED kijelzői garantálják a tökéletes élményt bármely tartalom esetén, processzorai és erős akkumulátorai pedig az egésznapos készenlétet. A Redmi Note 13 sorozat még közelebb viszi a középkategóriát a csúcskategóriához, ami egyszerre nyilvánul meg a telefonok tartósságában, a felhasználói élményben és a képalkotó képességekben – mindezeket a tulajdonságokat továbbra is megfizethető áron kínálva a vásárlóknak.

A promóciós ráadás, a Xiaomi Sound Pocket egy zsebre vágható, 5W-os teljesítményű, IP67-es besorolású Bluetooth hangszóró, amely díjnyertes formatervével és dinamikus hangzásával akár 10 órán át képes megszólaltatni kedvenc zenéidet. Az értékes nyeremények közül a Redmi Watch 4 rendkívüli képességei mellett egyedi stílusodhoz is képes igazodni, a Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen-nek nem jelent kihívást sem távolság, sem emelkedő, míg a Mi 4K Laser Projector 150”-nel szinte bárhová tökéletes minőségű óriásképernyőt varázsolhatsz.

Az akció kizárólag a Xiaomi kiemelt partnereinél érhető el:

A promóció weboldalán szeptember 15-ig lehet regisztrálni a vásárlást igazoló bizonylattal, a nyereményjáték sorsolására szeptember 19-én kerül sor.

Címkék: xiaomi