Néhány egyszerű beállítással sokkal tovább bírhatja az iPhone-ja

Egy volt Apple alkalmazott 12 tippet ajánlott arra az esetre, ha túl gyorsan merülne a mobilja.

Az Apple továbbra sem mondható túlságosan bőkezűnek, az akkumulátorok méretével kapcsolatosan, így sok iPhone tulajdonos szembesült már azzal, hogy néha még estig sem sikerült kihúzni anélkül, hogy a 20 százalékos piros jelzés ne kerüljön elő. Van azonban néhány egyszerű trükk, amivel jelentősen növelhetjük a készülék üzemidejét – írja a hvg.

@hitomidocameraroll Let me know how much longer your battery lasts if you do all these…cause I can’t be bothered to do it myself. #savebatterylife #iphone #apple #iphonebattery #battery #iphonehacks #tech #ios #settings ♬ Le Monde - From Talk to Me - Richard Carter

A tanácsokat egy Tyler Morgan nevű TikTok-felhasználó gyűjtötte össze, aki elmondása szerint korábban az Apple alkalmazottja volt, így első kézből rendelkezhet rálátással arra, hogy mi meríti fokozottan a telepet.

Végül érdemes kiemelni, hogy az akkumulátor hosszabb üzemidejének elérését nagyban segíti az Alacsony töltöttségű mód is, igaz, ez a fent említett beállítások jelentős részéhez hasonlóan funkcióvesztést okoz. Néhány ajánlott beállítás alapvetően nem jelent nagy változást a hétköznapokban, a Siri és az animációk tiltása azonban szokatlan felhasználói élményt nyújthat.