Frissítsd a számítógéped Microsoft Office 2021-gyel és Windows 11 Próval néhány ezer forintból!

Több százezer forintot is kiadhattok egy számítógépre, amely a legújabb technológiával rendelkezik, de kiváló minőségű szoftver és frissített operációs rendszer nélkül nem fogjátok tudni a legtöbbet kihozni belőle. Ezek naprakészen tartása biztosítja az optimális működést, de a szokásos hátulütője a meredek költségek. Itt a jó alkalom, hogy a KeysWorlds újévi akciója során kedvező áron szerezzetek be Microsoft Office-t és Windows operációs rendszert. Kaparintsátok meg a Microsoft Office 2021 Professional élethosszig tartó licencét mindössze 10 740 Ft-ért, amelyet azonnal meg is kaptok emailben, így nem kell aggódnotok, hogy meghozza-e időben a futár. A Microsoft Office 2021 azokat az irodai alkalmazásokat tartalmazza, amelyekre az emberek évtizedek óta támaszkodnak. Az élethosszig tartó licenccel egyszer kell befektetnetek, és élvezhetitek a hozzáférést a visszatérő pénzügyi fejfájás nélkül.

KeysWorlds


60% kedvezmény Microsoft Office-ra a BBF60 kuponnal

Korlátozott ideig a KeysWorlds újévi akciója során a Windows 11 Professional mindössze 5360 forintért kapható. A Windows 11 Pro ideális a termelékenységet, a felhőkezelést és az adatvédelmet előtérbe helyező, dolgozó szakemberek számára. A Windows 11 Pro friss, új megjelenésével a lehető legtöbbet hozhatjátok ki a számítógépetekből.

52% kedvezmény minden Windowsra a BBF52 kuponkóddal

 

Nagyon mennyiségben még olcsóbbra jöttök ki!

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

Ha még több pénzt szeretnétek megtakarítani, és olcsó, de eredeti Windows operációs rendszert és Microsoft Office-t szeretnétek vásárolni, nagyon fontos, hogy megtaláljátok a megfelelő viszonteladót. A KeysWorlds a tökéletes megoldás a nyugalmatok érdekében. A KeysWorlds 100%-os megbízhatósági garanciát ígér, és amellett, hogy egész évben alacsony árakat kínál! Rendkívül kedvező ajánlatokat találhattok a Microsoft legmenőbb termékeihez! A KeysWorlds professzionális ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely 24/7 technikai támogatást nyújt. Ezenkívül a KeysWorlds élethosszig tartó termék-értékesítés utáni szolgáltatást kínál!

KeysWorlds

Ha többet szeretnétek megtudni a KeysWorldsről, akkor nemcsak az ő oldalukon, de a rájuk vonatkozó Trustpilot oldalon is találhattok róluk értékeléseket.

KeysWorlds ügyfélszolgálat: support@keysworlds.com

Címkék: windows