Miért jobb gyereknek az olcsó telefon? (x)

Épp azon gondolkozol, milyen telefont vegyél gyermekednek? Összegyűjtöttük a legfontosabb szempontokat!

A mai világban a mobiltelefon elengedhetetlen. Már visszaemlékezni is nehéz arra, milyen volt a készülékek nélkül a világ. A telefon a gyerekekre is nagy hatással van, szülőként pedig jó tudni, hogy hol és kivel vannak a gyermekek, és megnyugtató, hogy bármikor fel tudják hívni szüleiket.
Bár a gyermekek sokszor olyan menő telefont szeretnének, mint az osztálytársaiké, okosabb, ha inkább olcsóbb készüléket kapnak, lássuk, miért!

A gyermekek ízlése nagyon gyakran változik. Lehet, hogy most iPhone-t akarnak, ám néhány hónap múlva preferenciáik változhatnak, attól függően, hogy milyen új modellek jelennek meg a piacon. Igazi pénzkidobás lenne, ha minden alkalommal megpróbálnánk kielégíteni gyerekeink kívánságait. A mobiltelefon gyermekkorban inkább a csemeték elérésére szolgál, így a márka nem elsődleges szempont.

Miért éri meg jobban az olcsó okostelefon?

Ráadásul a gyermekek még nem tudják, hogyan kell vigyázni a dolgaikra, így telefonjuk könnyebben elromolhat, leeshet, esetleg elveszhet. Azért, hogy az ilyen esetek se okozzanak nagy problémát, tanácsos olcsó telefont vásárolni nekik.
Sajnos a gyermekek telefonjai nagy kísértést jelentenek a tolvajok számára, drága okostelefonok pedig még csábítóbbak. Válasszunk egy kevésbé ismert márkát, vagy egy jól ismert márka régebbi modelljét, mivel a tolvaj ezeket nem adhatja el olyan áron, amelyért vállalná a lopás kockázatát.

Na de akkor beszéljünk konkrétumokról, hogy milyen készüléket vásároljunk gyerekünknek?!

Én személy szerint Huawei kedvelő vagyok. Régen Samsung telefonom volt, de kaptam egy Huawei P Smart telefont, amit egyszerűen imádok. Gyorsan működik, szép fotókat készít. Bátran ajánlom első telefonként.

 

Elérhető belőle egy újabb kiadás, a Huawei P Smart 2019, amely nagyobb belső memóriával és nagyobb kapacitású akkumulátorral van ellátva. De ha még válogatnál, böngéssz online, találd meg a legjobb telefont!