A magyarokat ez érdekelte legjobban 2017-ben

Az év sporteseményei, a FINA és az Andorra – Magyarország futballmérkőzés mellett a Black Friday, az Eurovíziós Dalfesztivál és a Fidget spinner szerepeltek a Google magyarországi keresési toplistájának élén, de az óraátállítás és a csirkemell recept is előkelő helyen végeztek.
Kapcsolódó cikkek

A Google minden évben nyilvánosságra hozza, melyek voltak a keresőjébe világszerte leggyakrabban beírt szavak, és az idei évben is tematikus listán láthatók a magyarokat legjobban foglalkoztató sport és kulturális események, továbbá a legnagyobb keresési számot elérő receptek, mozifilmek és tévéműsorok.

A keresőmotor fejlesztője saját módszertan alapján szűri ki a felkapott kereséseket, így megjelenítve, hogy mi az, ami a kor emberét kiemelten és huzamosabb ideig érdekelte. A keresési toplisták elkészítéséhez anonim, statisztikailag összesített keresési információkat használ a Google.

A magyarországi abszolút lista élén a Black Friday szerepel,

mely még a FINA világbajnokságnál és az Eurovíziós Dalfesztiválnál is jobban érdekelte a hazai internetezőket. A listán szerepel még az óraátállítás, a Fidget spinner, illetve az iPhone 8. A tévéműsorok között az X-Faktor jár az élen, a receptek között pedig a csirkemell elkészítési módjára kerestek rá a legtöbben, míg a mozifilmek között az Az, a Pappa Pia és a Kincsem vezetik a sort.

AZ ABSZOLÚT TOPLISTA

AZ ÉV ESEMÉNYEI

NÉPSZERŰ SZÓRAKOZTATÓ MŰSOROK

MOZIFILMEK

RECEPTEK