Ingyen kipróbálható az új Wolfenstein

Bárki kaphat egy kis ízelítőt az idei év egyik legjobb lövöldözős játékából.
Kapcsolódó cikkek

Volt idő, mikor szinte minden videojáték kapott demót, hogy közelebbről is megismerkedhessünk a programokkal, amiket súlyos ezrekért kínálnak a boltokban. Manapság viszont már egész más a helyzet, hiszen kész meglepetésnek számít, ha a nagyobb címek mellé kapunk kipróbálható verziót, sőt újabban az a trend, hogy a kiadók csak jóval a megjelenés után teszik elérhetővé a kedvcsinálót.

Ez történt az október 27-én megjelent Wolfenstein: The New Colossus esetében is, hiszen közel egy hónappal a premier után érkezett meg a demó, amiben a játék első pályája játszható végig. Az ingyenes próbaverzió elérhető minden platformra, így PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is, és amennyiben elégedettek vagyunk a tapasztaltakkal, akkor a mentéseket továbbvihetjük a végleges verzióba is, így nem kell még egyszer végiglőni magunkat a bevezetőn.

A The New Colossus az 1981-ben indult Wolfenstein-játékszéria legújabb része, a 2015-ös The New Order közvetlen folytatása, műfaját tekintve klasszikus lövöldözős játék, egy alternatív univerzumban, ahol a nácik elfoglalták az Egyesült Államokat, a mi feladatunk pedig az, hogy kirobbantsuk a második függetlenségi háborút, természetesen a legendás William „B.J.” Blazkowiczot irányítva.