Így randizhat Kim Kardashian hasonmásával

Sok szingli azért fordul a különféle társkereső szolgáltatásokhoz, hogy megtalálja az általa elképzelt ideális, és persze hasonló érdeklődési körrel rendelkező partnert. Persze sokan nem rögtön a következő Kim Kardashiant keresik maguknak, de a Badoo új fejlesztésének köszönhetően akár az is lehetővé válik.
Kapcsolódó cikkek

A Badoo társkereső szolgáltatás arcelemző technológiát épített be új Lookalikes nevű funkciója alatt, aminek segítségével bárki megtalálhatja azokat a regisztrált társkeresőket, akik hasonlítanak egy megadott fotón látható személyre.

Akár több száz híresség nevére is kereshetünk, például Angelina Jolie-ra, Kendall Jennerre, vagy Donald Trumpra (aki eddig a tizedik legtöbbször keresett híresség).

Ha nem különösebben vonzódunk sztárokhoz, tölthetünk fel képet a plátói szerelmünkről, egy vonzó ismerősről, vagy akár saját magunkról. Az alkalmazás ezután kidobja, hogy a több mint 350 millió felhasználó közül kiknek az arcvonásai passzolnak leginkább.

A funkció minden Badoo felhasználó számára elérhető mobilappon belül, vagy webes felületen, ezen a linken regisztráció nélkül is kipróbálható.

Válogathatunk az Orlando Bloom hasonmások közt. Forrás: 24.hu

Az éles teszt során viszont mintha nem működne olyan jól a dolog, a képen látható Orlando Bloomok valahogy nem győznek meg minket, és Ryan Goslinggal sem jobb a helyzet.

Emily Ratajkowski-nak van a legtöbb hasonmása, több mint 1507 hasonló hölgyet találni. De aki Kim Kardashian Westre, vagy férjére áhítozik, annak is jó esélyei vannak 1235, illetve 1420 találattal.

Amúgy ők szerepelnek eddig a legtöbbször keresett hírességek listáján:

  1. Kim Kardashian
  2. Emma Stone
  3. Beyonce
  4. Selena Gomez
  5. Caroline Receveur
  6.  Laetitia Casta
  7. Kylie Jenner
  8. Jessica Alba
  9. Marion Cotillard
  10. Donald Trump