Játékvideó helyett pornót kaptak a nézők

Az odáig stimmel, hogy a játékosok már mindent közvetítenek YouTube-on és Twitchen, de erre nem sokan számítottak volna. Ugyanitt: a kardmarkolat új, kreatív felhasználási módjai.

A Zelda sorozat egy igazi klasszikus, és alapvetően az égvilágon semmilyen felnőtt vonzata nincs. Elrabolt hercegnő, és az utána kepesztő, zöld ruhás elf, bazi nagy kard, mindenféle fantáziaszülte ellenfelek, csihi-puhi. Ez idáig teljesen ártalmatlan, évtizedek óta játsszák is kicsik-nagyok.

Azt is megszokhattuk, hogy videojátékokkal kapcsolatos adásokat már boldog-boldogtalan közvetít YouTube-on, vagy az erre specializálódott szolgáltatáson, például Twitchen. Aztán szépen berobbant a hírekbe egy igen speciális online közvetítés, amiben a Zeldát valami teljesen más irányból közelítik meg.

Alulról.

Egy streamer hölgy videója kezdett ugyanis terjedni a világhálón, amint a Zelda sorozat főhőse, Link ruhájában feszít a kamera előtt, a kezében pedig a játékból ismert ikonikus kard. Aztán egyszer csak ez a kedves illető szétteszi a lábait, és a kard markolatát valami olyasmire használja, amire általában nem kardmarkolatot szokás.

Szóval az akkorra felcsatlakozó 190 néző elhűlve bámulta, hogy a játékközvetítés helyett a hölgyemény dildóként használja a kardot, és szépen kielégíti magát.

A videó egyébként valószjnűleg egy marketingtrükk piszkos húzása lehetett, ugyanis valójában nem élőben ment a Twitchen, hanem egy felnőtt videókra szakosodott oldal készítette, amit aztán a játékos stream-oldalon élőként hirdettek meg, hogy a végén így csábítsák át a felajzott fiatalokat a fizetős szolgáltatásra.

Aki nagyon szeretné, megnézheti a videót ide kattintva, de szigorúan csak akkor, ha elmúlt 18 éves. Meg persze akkor, ha nem bánja, hogy egy gyerekkori kedvenc játékára soha többet nem tud ugyanúgy gondolni.