Mit szólnál egy 2,4km hatókörű WiFihez?

Soha többé nem lesz azzal gond, hogy a konyhában már alig van jelerősség.
Kapcsolódó cikkek

Bár a vezeték nélküli internet épp azért zseniális, mert (ahogy ez a nevéből ki is derül) vezetékek nélkül képes továbbítani a modern világot éltető anyagot, mármint az internetet, a legtöbb WiFi routernek viszonylag korlátolt lehetőségei vannak. Ha az egész lakást le tudja fedni, a legtöbben már elégedettek vagyunk, és el se várjuk, hogy ingatlanunk közvetlen közelénél tovább érjen a jel.

De mit szólnál ahhoz, ha nemcsak a konyha kieső sarkában, nemcsak a kert végében, de az egész szomszédságban képes lennél elérni a saját internet-hozzáférésed? Az Amped Wireless SR600EX névre hallgató jelerősítője épp ezt ígéri.

Bár az apró betűs rész kiemeli, hogy a 2,4 kilométeres hatótávolság a környezettől is függ (fák, bokrok, hatalmas vasbeton épületek), mi már akkor is emeljük kalapunkat, ha a reklámozott távolság feléig elér a jel.

Azt pedig már meg sem említjük, hogy a szállítási költségen kívül mindössze 180 dollárt (cirka 40 ezer forintot) kell fizetni ezért a házon belül és kívül is használható technikai csodáért.