„Nem éltem jófiúként a húszas éveimet” – Törőcsik Dani pár éve felhívta az exeit, és bocsánatot kért tőlük

Megbánta a múltbeli viselkedését másokkal, különösen nőkkel szemben.

Törőcsik DaniHárom igazság legújabb részében egyebek mellett korábbi és jelenlegi párkapcsolatáról is mesélt. Mint kiderült, annak idején 8 hónapig udvarolt barátnőjének, Bíró Beának. Hogy miért, annak megvan az oka, mondta el.

Én azért nem éltem jófiúként a húszas éveimet. Odafigyeltem, hogy jól menedzseljek mindent, idézőjelben, ha ezt lehet mondani, de hát fiatal voltam. Nem vagyok nagyon spiri ember, de azért felismerem a karmát, amikor visszacsap

– kezdte történetét Törőcsik. Mint elmondta, akkor jött rá, hogy változnia kell, mikor egyedül Hamburgba költözött, és úgy érezte, nem érzi jól magát önmagával. Elkezdte keresni ennek okait, és arra jutott, hogy azt megelőzően voltak nem túl szép húzásai ismerkedés közben.

Nem bántam soha csúnyán a nőkkel, inkább csak talán mindig a legkényelmesebb utat választottam arra, hogy lezárjak egy kommunikációt, akár egy találkozás után. Ezt ghostingnak hívják sokszor. Bármit is csináltam, tudtam, hogy ez nem biztos, hogy jól esett annak a valakinek. Akkor én azt mondtam magamnak, hogy többet ilyet nem csinálok

– fejtette ki a tetoválóművész, akinél az hozta el a fordulópontot, hogy belekerült egy olyan szituációba, amikor vele nem volt „jó fej” valaki.

Mindenkitől, akivel nem viselkedtem szépen, elnézést kértem. A többség azt mondta meglepő módon, hogy semmi baj, és jól esett nekik, de igazából talán ez azért kellett, hogy én elengedjem magamból ezeket a súlyokat.

Bíróval ezek után kezdtek el ismerkedni, és ennek már négy éve.

Címkék: törőcsik dani