Sztárbox: Horváth Tomi akkora ütést kapott Sárközi Ákostól, hogy a látása is elment

Ezért is adta fel a meccset, de szerencsére, már jól van.

Sárközi Ákos visszatért a Sztárbox ringjébe, miután Miller Dávid lesérült, így nem tudott ringbe szállni a korábban pont a séf ellen továbbjutó Horváth Tomi ellen. Már a visszavágó tényétől tűkön ültek a helyszínen szurkolók, és a meccs pont olyan parázs hangulatban kezdődött, mint arra számítani lehetett.

Sárközi ütései be-betaláltak, egy ponton megsorozta az énekest, aki végül a fültövére is kapott egy maflást. Nem tudta tovább folytatni a meccset, technikai KO-val ért véget a találkozó. Horváthot hosszú percekig vizsgálták, az sem volt biztos, hogy az eredményhirdetésre fel tud állni.

Kovács Kokó István később elmagyarázta, mi történt pontosan a ringben:

Jó hírrel jövök: bent jártam Horváth Tomi öltözőjében, elmesélte, mi is történt. A második menet elején kapott egy ütést, majd a kifordulás után – ami nem jelenti automatikusan azt, hogy ne lehessen ütni az ellenfelet – fül környékére, tarkóra kapott egy ütést, és azt mondta, ettől elment a látása, nem jött vissza, ezért is adta fel a mérkőzést. De most már olyan állapotban van, hogy azon szomorkodik, csalódást okozott az edzőjének. Szerintem rendben van.

Itt lehet visszanézni a teljes meccsüket.

Az est alakulásáról pedig ebben a cikkben számoltunk be:

Kapcsolódó
Négy technikai KO, kiütés a 10. másodpercben, Horváth Tomi sérülése – képeken a legutóbbi Sztárbox
Fotókon a Sztárbox 7. versenynapja, ahol megint csattantak nagy pofonok.

Később Horváth is írt arról, hogy érzi magát:

Kapcsolódó
Horváth Tomi a Sztárbox-os sérüléséről: CT, agyrázkódás, koponyasérülés
Rosszabbul is járhatott volna, ha erővel folytatja a meccset.