A dalai láma reinkarnációjáról, „fehér jelzések felszívásáról” és Jedikről beszél Noszály Sándor, Pulai Imre szerint segítségre volna szüksége

Nem tudni, mennyire gondolja komolyan ezeket a korábbi teniszcsillag.

Miután legyőzte Pulai Imrét a Sztárboxban, Noszály Sándor már a ringben furcsán viselkedett sokak szerint: egyrészt angolul kezdett beszélni, majd kissé csapongó módon ugrott egyik mondatból a másikba, és Keanu Reeves-szerűen hirdette a békét a közönség felé mutogatva.

A Blikk most arról ír, hogy Noszályt letartóztatták Los Angelesben, miután kijött, úgy nyilatkozott, „Hülyét csináltam belőlük. Most engedtek ki”. Később – ugyancsak a lap szemlézte – Noszály egy videóban olyasmiről beszélt, hogy a dalai láma benne reinkarnálódott.

„A lényeg az, hogy én nem vagyok csodaember, csak a dalai láma nem tudott reinkarnálódni senkiben, mert ahhoz egy kibaszott erős szervezet kellett volna. Én kibírtam tizenegy hónapot úgy, hogy öngyilkos ember voltam. A depresszióra nem szabad gyógyszert szedni soha, mert azt se tudják, hogy hat. Ez adottság, hogy megéled a legmélyebb és legmagasabb dolgokat is amplitúdókban. Ösztönösen kell haladni az életben, csak érzelmi döntést szabad hozni. […] Én nem vagyok senki más, csak egy kurva erős őserő. Apám miatta halt meg, mert nem bírta a reinkarnációt és belém rakták, de most már Jedi vagyok és tartom az erőt, baszd meg.”

Továbbá a Blikk azt is írja, Noszály egy másik videójában azt ecsetelte, „az úton lévő fehér jelzéseket is felszívná”.

Pulai a lap kérdésére úgy nyilatkozott:

Sándor azonnal kérjen segítséget a megfelelő emberektől, és ezt nem bántásból, hanem jóindulatból mondom .

Noszály azóta újabb videót osztott meg az Instagramon:

Mostantól kezdve hiányolni fogjátok a vicces Sunnyt, ezentúl brutál komoly posztok jönnek, és pénzcsinálás az én pici eszemmel és networkingemmel.

Már az RTL-t is érdekli, mi zajlik Noszály fejében:

Kapcsolódó
Az RTL személyesen veszi majd fel a kapcsolatot Noszály Sándorral különös videói miatt
Egyelőre a volt teniszcsillag Los Angelesben tartózkodik.
Címkék: noszály sándor