Istenes Bence a Schobert-gyerekekről: Sajnálom őket

A szüleik miatt.

Fél évnyi szünet után új résszel tért vissza az IstenestIstenes Bence YouTube-on futó, beszélgetős műsora. Ezúttal Kovácsovics FruzsiFrohner Fecó és Pápai Joci voltak a vendégei, akikkel egyebek mellett a Sztárbox idei évadának résztvevőiről is beszéltek. Frohner és Istenes tavaly mindketten férfi középsúlyban indultak, utóbbi ifjabb Schobert Norbert ellen küzdött a negyeddöntőben, aki végül a súlycsoport bajnoka lett. Egy évvel később nővére, Schóbert Lara is a döntőbe került, ő november 3-án csap majd össze Lolával.

Lara is komoly volt, ő is jól bokszolt. Norbi is nagyon ügyes volt tavaly. Az a család mentálisan tényleg ott van a toppon. Ha Norbi idén elindult volna, megnyerte volna

– osztotta meg meglátásit a testvérpárról Istenes Bence, majd Pápai Joci is hozzászólt a témához és elmondta: szerinte a Schobert-család nagyon „rendben van”, ami a Farm VIP-ben is látszódott, ahol ifj. Schobert Norbert végig tisztelettudóan viselkedett. „A Lara is melós, látom, meg találkoztam vele, amikor melózott. Nem megúszósok, pedig meg is tehetnék” – tette hozzá.

Én egyébként, őszintén, már egy kicsit sajnálom őket. Azért sajnálom a gyerekeket, mert szerintem annyi olyan dolog szakad rájuk, amit nem is érdemelnének meg, a szüleik miatt. Meg nekik tízszer annyit kell bizonyítaniuk, és ezzel a teherrel élni nagyon-nagyon nehéz lehet

– mondta Istenes, aki egyetért abban, hogy Schobert Norbert és Rubint Réka gyerekeinek nagyon rendben van az értékrendje.

Nekik lelkileg nagyon nehéz lehet, ezt látom rajtuk.