Demi Moore Bruce Willisről: Ha ahhoz ragaszkodunk, mi volt régen, elvesztettük a meccset

Nagyon pozitív szemlélettel tekint az állapotra, ami a korábbi színész mindennapjait jellemzi.

Ismét átvehetett egy díjat A szer című filmben nyújtott, lehengerlő alakításáért Demi Moore. Ahogy kritikusunk írta, a filmet látva: „Demi Moore nyugodtan kaphatna érte Oscart, ahogy az első pillanattól kezdve rebesgetik”.

A díj átadását egybekötötték egy kerekasztal-beszélgetéssel, ahol Moore egyebek közt a demenciáról is beszélgetett szakértőkkel. Szorosan érintett a témában: volt férje, Bruce Willis évek óta küzd a betegséggel. Az egykori színész állapotáról azt mondta Moore, hogy „stabil”.

Ezt már korábban is mondtam, de ez a betegség az, ami. Fontos, hogy fogadd el ezt az egészet a lehető legjobban. Mindig azt mondom, el kel fogadni ezt az állapotot. Ha ahhoz ragaszkodunk, mi volt régen, elvesztettük a meccset. De hatalmas szépsége is lehet annak, mikor ebben az állapotban is találkozol velük

– utalt a betegséggel küzdőkre a színésznő.

Hozzátette, hogy Willist két napja látta legutóbb, és fontos, hogy közösen osztozzanak abban, amivel szembenállnak – amíg az élet engedi.

Kapcsolódó
Ha már úgyis évtizedek óta állandó téma a teste, Demi Moore csinált egy gyomorforgató feminista testhorrort
Coralie Fargeat ezúttal a lehetetlen szépségideálokról és az öregedésről mesél Cannes-ban bemutatott, A szer című filmjében.