Balogh Edina: Túl vagyunk a válási procedúrán, kicsit elhúzódott

Új kedvesével, Szabó Simonnal már a Nyerő Párosban láthatjuk.

Hamarosan a Nyerő Páros adásaiban láthatjuk Balogh Edinát, immáron Szabó Simon oldalán. A két színész a Farm VIP forgatása alatt került közel egymáshoz, azóta már boldog kapcsolatban élnek. Balogh még csak most vált el férjétől, Som Krisztiántól, írja a Blikk.

Egy nagyon nehéz kapcsolatból jöttem, a volt férjemmel ugyanis rengeteg rossz dolog ért minket a házasságunk alatt: neki az apukáját, nekem pedig az anyukámat kellett ápolni egy súlyos betegség miatt, majd megküzdeni az elvesztésükkel. A kapcsolatunk mindeközben menthetetlenné vált. Túl vagyunk a válási procedúrán… Kicsit elhúzódott, mert voltak a vagyonmegosztással kapcsolatos egyeztetni valóink. Nem titok, hogy közben már mind a ketten új párkapcsolatban élünk, úgy gondolom, ezek mind hozzásegítenek minket ahhoz, hogy jól tudjunk szülőként együtt működni. Mi ebben a tekintetben csak egymásra számíthatunk, profin működünk ezen a téren, és ez a gyerekeken is látszik.

A színésznő kitért arra is, hogy miért vállaltak be egy páros realityt Szabóval: azt mondja, eleve egy hasonló műsorban jöttek össze, szóval kézenfekvő volt kipróbálni a Nyerő Párost is.

Nem volt bennünk félsz, bár nekünk volt a legfrissebb a kapcsolatunk, ennek ellenére nem volt egy olyan helyzet sem, ahol megleptük volna egymást. Elég sokat vagyunk együtt, tudtuk, mire számíthatunk.