A 35 éves nagymama egy lányával egyidős fiúba szeretett bele

A fiatal nagymama mindkét lánya imádja a török férfit, akivel egy nyaraláson találkoztak.

Önmagában az a tény, hogy valaki 34 éves korára nagymamává válik, sem nevezhető szokványosnak, de egy brit nő ezt képes volt azzal fokozni, hogy szerelembe esett egy 19 éves fiúval, aki történetesen egyidős az egyik lányával.

Az edinburgh-i Rachel McIntyre 15 évesen esett teherbe először, és tavaly nyáron született meg az első unokája a legidősebb lányától. Az OnlyFans-modellkedésből élő nő, aki egyben Skócia egyik legfiatalabb nagymamája, egy törökországi nyaralás során ismerkedett össze párjával, aki mindössze 19 éves.

Júniusban találkoztunk, a marmarisi nyaralásom során, és azóta is arra vágyom, hogy újra a karjaiban lehessek, nevessünk és csókolózzunk a napon.

idézi McIntyre-től a Daily Star.

A kétgyerekes anya, mikor meghallotta, hogy Seskan nevű szerelme a lányával egyidős, állítása szerint először meghátrált, de a kezdeti ellenállása ellenére „a kitartó flörtölés elnyerte a tetszését”, így a nyaralás alatt minden szabadidejüket együtt töltötték, és egymásba szerettek. Azóta távkapcsolatban élnek, de McIntyre többször is meglátogatta a párját és a lányai is megkedvelték a férfit.

Bár a nő családja és barátai attól tartanak, hogy Seskan csak kihasználja őt, miután a múltban már volt rá példa, hogy egy szintén törökországi férfi feltehetőleg csak a vízum lehetősége miatt melegedett össze vele, McIntyre egy „úriembernek” és „csodálatos szeretőnek” tartja a barátját, akivel virágzik a kapcsolatuk.