Megmutatták, működött-e a ház lekötözése a Milton hurrikán ellen

Pedro Casares világhírűvé vált az ötletével, most a lánya elmondta, mennyire jött be a lekötözős módszer.

Pedro Casares internetes hírességgé vált, miután speciális rögzítő szalaggal kötözte oda orlandói házát a földhöz, hogy az ingatlant ne vigye el az államban a héten pusztító Milton hurrikán.

A LADbible szúrta ki, hogy a floridai férfi lánya közzétett egy videót a TikTokon a hurrikán elvonulása után, amelyben körbevezette a nézőket a ház körül, és elárulta, mennyire működött, hogy apja tulajdonképpen leszíjjazta az otthonukat.

@simplyuniquesmiles93 We made it through our second Hurricane and we are blessed to have no crazy damages to rhe home. My prayers still continue to those heavily affected during this time. Me and my dad are about to drive to see if anyone needs help🙏🫶🏼🏠#HurricaneMilton#CentralFL#Orlando#FLhomegoesviral#homestrappeddown#homedepot#lowes#USCC#cargocontrolstraps#acehardware#CNN#wash2news#spectrumnews#telemundo#univision#dailymail#abcnews#ukradiostation ♬ Inspirational - neozilla

A nő azt közölte, hogy a ház még mindig áll és továbbra is jó állapotban van, semmilyen kár nem keletkezet benne, egyben köszönetet mondott mindenkinek, aki aggódott a sorsuk miatt.

A kommentelők egy része gratulált nekik, de néhányan megjegyezték, hogy a közelben lévő házak is épek maradtak, tehát nem biztos, hogy a lekötözés miatt úszta meg az ingatlan.