„Már gyerekkorom óta érdekelt a katonaság” – letette a katonai esküt ifjabb Schobert Norbert

Több ismerőse miatta akar jelentkezni a kiképzésre.

Augusztus végén, bő másfél hónapja írtunk arról, hogy megkezdődött az egyébként a Megasztárban is felbukkanó ifjabb Schobert Norbert katonai kiképzése. Október második szombatján mérföldkőhöz érkezett a fitneszházaspár legidősebb gyereke, ugyanis a Bors magazinnak arról mesélt, letette a katonai esküt.

Egyáltalán nem volt bennem félelem már az elején sem. Engem mindig is érdekelt a katonaság, tulajdonképpen már gyerekkorom óta. Úgyhogy nagyon jó volt belekerülni ebbe a gyerekkori álomba és megtapasztalni a valóságban, hogy milyen is ez

– nyilatkozta az influenszer, aki hozzátette: számos új barátra lelt az ide vezető úton és olyan embereket ismerhetett meg, akiket nagyon tisztel és napi szinten tartja velük a kapcsolatot.

És persze rengeteg új dolgot tanulhattam, amiket úgy gondolom, hogy a mindennapokban is tudok majd hasznosítani. A legfontosabb ilyen szerintem a fegyelem, de sok minden mást is belénk neveltek, amit biztosan nem fogok elfelejteni.

Ifjabb Schobert Norbert azt is megjegyezte: több ismerősét is inspirálta, akik azt mondták, kedvet kaptak ők is a jelentkezéshez.

Szombat délután Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter is posztolt az eskütételről. Azt írta Facebookon, „ma közel 1200 területvédelmi tartalékos tett egyszerre esküt a 2600-ból, aki vállalta a tartalékos szolgálatot. Köszönöm a bátorságukat és elhivatottságukat!” A miniszter öt képet posztolt, abból az egyiken ifjabb Schobert Norbert látható közelről.