Krausz Gábor beismerte, hogy az Ázsia Expressz fináléjában nem tudott őszintén gratulálni Béres Anették győzelméhez

A műsor kibeszélőjében viszont bepótolta a dolgot.

Péntek este véget ért az Ázsia Expressz ötödik évada: a célba elsőkként Sáfrány Emese és Béres Anett futottak be, Krausz Gábor és Mikes Anna másodikok lettek. Miután Mikesék is megérkeztek a finishbe, a táncosnő mindkét győztest megölelte és többször gratulált nekik, a séf viszont csak Sáfrányt ölelte át futólag, majd elsétált, és később gratulált.

A döntős párosok, illetve a képzeletbeli dobogó harmadik helyén álló L.L. Junior és Dárdai Blanka a kalandreality fináléja után a műsor kibeszélőműsorában vendégeskedtek a minap, ahol a séf tett egy vallomást.

Ott, amikor befutottunk a döntőben, és ott nyilván voltak érzelmek, meg ott tényleg kiszaladtuk a belünket, és nem biztos, hogy jól emlékszem, de hogy őszintén, igazán nem tudtunk gratulálni nektek, és ezúton szeretnék. De én úgy emlékszem, hogy ott nagyon kivoltam, meg káromkodtam…

– szabadkozott Krausz, mire Béres Anett közbeszúrta: emlékei szerint is csak Mikes Anna ment oda hozzájuk.

… de az nyilván nem nektek szólt, és nem annak, hogy nyertetek. Hanem tényleg őszintén gratulálunk. És komolyan nagyon megérdemeltétek, elejétől fogva a végéig kőkemények voltatok. Ezt szeretném tisztázni, mert ez ott nem hangzott el.

Béres és Sáfrány köszönetet mondtak az elhangzottakért, majd kiemelték, hogy élvezték a játékot Krauszékkal, és ha volt is közöttük konfliktus, az is valahol szórakoztató volt számukra.

A beszélgetés során az egykori ValóVilág szereplő azt is elmondta, hogy a versenyt visszanézve igen jól szórakozott azon, ahogy Krausz szitkozódott a feladatok közben.

– Mi ugyebár a játékoknál nem voltunk együtt, és nekünk nem jött le, hogy a Gábor ennyit szitkozódik. És most ülök a tévé előtt, nézem és szétröhögöm magam a Gáboron.
– Szuper, ezért csináltam!
– Imádom a karakteredet, Gábor!

beszélték meg.

Kapcsolódó
Megvan az Ázsia Expressz 2024-es győztes párosa, milliók ütötték a markukat
Véget ért a kalandreality, két pár harcolt a győzelemért a döntőben.