Halloween a Familyparkban: kirándulás az egész családnak

Október 25. és november 3. között Ausztria legnagyobb vidámparkja kísértetiesen szép világgá változik, és a park kabalafigurája, Filippo kísérteties bulira hiv mindenkit. Éljetek át egy felejthetetlen kalandot, amely tele van izgalommal, szórakozással és libabőrrel.

Amint belépünk a parkba, máris díszesen megtervezett dekorációk fogadnak. A parkban sétálva fantáziadús jelmezekbe öltözött sétáló mutatványosokkal találkozhatunk, akik gondoskodnak a megfelelő hangulatról.

A kísérteties buli abszolút fénypontja a nagy cirkuszi sátor, ahol minden nap látványos előadásokat tartanak. A nemzetközi artistaműsor lenyűgöző akrobatikával, énekkel és tánccal kápráztatja el a nézőket. A gyermekműsorok kifejezetten a kisebb gyerekekkel érkező családoknak szólnak, míg az esti műsorok már látványosabbak és inkább a nagyobbaknak valók.

Extra ijesztő élmények tinédzsereknek és felnőtteknek

A bátor látogatók számára, akik extra izgalomra vágynak, ajánljuk a „Nightmare Manor ”* kísértetházat. Tiszta libabőr vár rád ebben a sötét és kísérteties házban. Meg tudsz menekülni időben?

*14 éves kortól ajánlott

További fénypontok

A kísérteties buli másik fénypontja a Halloween-parádé, amely naponta kétszer vonul végig a Familyparkon, Filippo kabalaállat vezetésével. Itt lehetőséged van testközelből megfigyelni a halloweeni figurákat, és te magad is részese lehetsz a kísérteties mókának. A arcfestő állomáson előzetesen lenyűgöző ijesztő lényekké alakíthatod magad.

A szabadtéri színpadon egy bűvész varázsolja el a közönséget lenyűgöző művészetével. Ezenkívül pedig egy bábművész a pimasz csontvázával gondoskodik a szívből jövő nevetésről és a remek szórakozásról! Alex Neumayer faragó mester biztosan ámulatba ejt titeket is tökfaragó kiállításával.

Természetesen a hullámvasutakon is rengeteg szórakozás várja a látogatókat. Egy hullámvasutazás a sötét éjszakában olyan különleges élmény, amelyet nem szabad kihagyni. A meghosszabbított nyitva tartásnak köszönhetően este 8, illetve 10 óráig, bőven van időtök arra, hogy nagyszerű emlékeket szerezzetek együtt.

Halloween warm-up – a tökéletes ráhangolódás

Mindazok számára, akik már alig várják, a Halloween warm-up október 18. és 20. között kerül megrendezésre, ami tökéletes alkalom arra, hogy egy héttel a hivatalos kísérteties buli előtt ráhangolódjanak a nagy halloweeni látványosságra. A szabadtéri színpadon interaktív műsorok várják a gyerekeket, illetve a Nightmare Manor kísértetház is megnyitja kapuit. A hátborzongatóan különleges dekorációk és a kísérteties sétálós műsorszámok (walking acts) teszik a rendezvényt a halloweeni szezon remek kezdésévé.

Vegyétek meg a jegyeket most!

Biztosítsátok a jegyeiteket a népszerű halloweeni eseményre online, hogy garantáltan kapjatok belépőt. Az éves bérlettel rendelkezőknek szintén kell jegyet foglalniuk (ingyenesen) a kívánt látogatási napra!

További információ, nyitvatartás és jegyek az alábbi linken: www.familypark.at/halloween