Ázsia Expressz: „A lányok taktikája a luficsöcsök” – Zsigmond Angiék kiakadtak Sáfrány Emeséékre

Szerintük ellenfeleik idomaiknak köszönhetően szereznek fuvart maguknak.

Zsigmond AngiMészáros Bende duó az Ázsia Expressz hétfői részében elárulta: idegesíti őket Béres Anett és Sáfrány Emese párosa. Zsigmond arról beszélt, hogy nem szeretne velük semmilyen kapcsolatot, míg Mészáros azt mondta, szerinte a két nőben „dúl a rosszindulat”, és úgy érzi, folyamatosan „cukkolják” őket barátnőjével.

A bivalytrágya-lapátolós feladatnál újfent keresztezték egymás útjait, ekkor Zsigmond Angit az zavarta, ahogy Sáfrányék panaszkodnak.

Jó lenne, hogyha nem hallaná meg a fülem, hogy rám rakják ezt a nyomorékoskodást – már bocsánat –, meg azt, hogy lány vagyok és »fúj, egy kis szar ment a körmöm alá«. Én ezektől kivagyok. Légy szíves, állj arrébb három lépéssel! Ne nyavalyogjál! Ne mondjad nekem, mert fel fogsz ezzel idegesíteni. Ha meg tudod, hogy nem szereted a szart, akkor ne gyere ebbe a műsorba!

jelentette ki Zsigmond Angi, aki később azt is elmondta, szerinte miben rejlik Béresék sikerének titka:

A lányok taktikája a luficsöcsök.

Párja egyetértett, ő így nyilatkozott:

Gumicsöcsökkel nagyon könnyű egyébként stoppolni, tehát ha még egyszer vállalok egy ilyen versenyt, akkor meg fogom csináltatni előtte a mellemet, és akkor teljes mellbedobással kiállok az út szélére.

Erre influenszer barátnője azt mondta: ő is megtehetné, hogy „luficsöcsökkel” kiáll, de nem szeretné ezt tenni.