Ezzel a módszerrel vette rá a fiát a takarításra az anya, aki a „pokolba fog kerülni”

A 18 éves kamaszfiú négy órán keresztül sikálta a szobáját, és nem győzött bocsánatot kérni az anyjától.

Ha a cél szentesíti az eszközt, akkor egy anya megtalálta a módját, hogyan ne kelljen a gyerekeivel ádáz harcokat vívnia az otthonuk rendben tartásához, más esteben viszont megkérdőjelezhető módszerhez nyúlt – ami úgy tűnik, legalább hatásos volt. A Homemaking Tips (Tippek Házimunkához) nevű Facebook-csoportban tett közzé egy posztot egy tag, miszerint nemrég festették a házukat, és már megalázva érezte magát attól a kosztól, ami tizennyolc éves fiának a szobájában fogadta az oda belépőket – írja a Mirror.

Kathy Oberst a hálálkodó (és egyben bűnbánó) soraiban azt írja, a közösségi médiában fedezte fel, hogy a fekete rizs és az egérürülék megszólalásig hasonlítanak egymásra, így írt egy SMS-t a gyerekének, hogy a festő rágcsálókat talált a szobájában – a fiú pedig hazaérve azonnal nekiesett a nagytakarításnak. Látva az egérürüléknek tűnő rizsszemeket fel sem merült benne, hogy az édesanyja csak ezzel szerette volna rávenni szobájának a tisztán tartására, így miután négy órán keresztül sikálta az életterét, bocsánatot kért a nőtől. Mindennek a fiú nővére is a tanúja volt, aki attól félve, hogy az egerek nála is látogatást tesznek, ugyancsak nagytakarításba kezdett.

Kathy Oberst elismerte a posztjában, hogy amit tett, az szörnyű, és valószínűleg a pokolra fog kerülni miatta, de ezzel egyidejűleg megköszönte a tippet, és hozzátette, talán még bűntudatot is érezne, ha nem lenne annyira boldog attól, hogy visszakapta a gyerekek szobájában felhalmozódott összes kanalat és csészét.