Még népszerűbb lett a koktél, amiről úgy tűnhetett, hogy megalázta magát vele egy férfi a US Open lelátóján

A tenisztornán rögzített, elsőre nagyon kínosnak tűnő felvétel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az italt még többen megismerjék.

Nemrég számoltunk be annak a nézőnek a történetéről, akiről a közvetítés kamerafelvételei alapján először úgy tűnt, hogy élete egyik legkínosabb randiját élte át a US Openen. A férfi italt akart vinni a mellette ülő hölgynek, de megelőzték, a nő végül egy sokkal gyorsabb nézőtől kapta meg a frissítőt. A férfi kellemetlen pillanatokat élt át, a kamera pedig mindent rögzített.

Legalábbis legtöbben ezt a történetet kreálták a lelátón megörökített pillanatok köré, de aztán a férfi nyilatkozatából az is kiderült, hogy valójában semmi sem úgy volt, ahogy az elsőre tűnhetett.

A felvételnek köszönhetően viszont az emberek elkezdtek érdeklődni az úgynevezett „Honey Duece” iránt, ami 23 dollárba (kb. 8200 forint) került a tenisztornán. Az ital egyik az komponens, a mézharmatdinnye, azaz honeydew után kapta a nevét.


A háttér ismerete nélkül elég kínosnak látszó esetet már több milliószor lejátszották, közben sokan próbálták kitalálni, miből is készülhetett az az ital, amivel mindkét férfi próbálkozott a nőnél. Az indy100 most megosztotta a receptet, ami nem túl bonyolult.

A Honey Duece 40 ml vodkából, 90 ml limonádéból, 10 ml málnalikőrből áll, tetején mézharmatdinnyéből vájt, teniszlabdára emlékeztető kis golyócskákkal.

Az ital elég kelendő, a 2023-es US Openen mintegy 450 ezer ilyen koktélt értékesítettek.