Vége a nyári szünetnek, Vilmos herceg is visszatért a munkába, borostával együtt

Most akkor szabad borostásnak lenni a királyi családban?

Számos anekdota volt arról éveken át a brit királyi családdal kapcsolatban, hogy a királyi protokoll szerint a férfiaknak szükséges-e mindig frissen borotvált arccal mutatkozni, vagy néha azért csalhatnak picit. Erzsébet királynő nem kedvelte az arcszőrzetet, pusztán akkor tűrte meg, ha a férfiak vidéken jártak, esetleg katonai szolgálatot teljesítettek. Ám amint hazatértek, kötelező volt borotválkozni.

Harry hercegnél sem kedvelte, aki a seregben növesztett szakállt. A királynő külön engedélyt adott Harrynek arra, hogy Meghan Markle-lel közös esküvőjükön is szakállal jelenhessen meg – ezt a herceg saját könyvében is megírta.

Most nyáron Vilmos herceg pihenőjét töltötte, mint a legtöbb királyi családtag: ebben az időszakban általában nem dolgoznak, Vilmos viszont az olimpia miatt egy alkalommal bejelentkezett egy videóban, hogy a brit olimpikonoknak köszönetet mondjon Katalin hercegnével együtt. Mindenki meglepetésére a herceg szakállal tűnt fel a videóban, és úgy fest, valamennyire megtartotta azt még most is, hogy visszatért a munkába.

Egy londoni galériában tekintett meg egy kiállítást:

Karwai Tang / WireImage
Címkék: vilmos herceg