A Kísértés: Linda döntött a kapcsolata sorásról, miután végignézte, hogyan csalta meg őt a párja

Azt mondja, megszabadult egy óriási tehertől.

Vasárnap startolt el A Kísértés című reality: miután a párokat a műsor elején különválasztották, a lányok villájában már az első napon felvillant a hűtlenséget jelző piros lámpa. A tábortűz ceremónián kiderült, hogy Gergő volt az, aki többször is csókolózott Cynthiával, kijelentette továbbá, hogy nem fog emiatt bocsánatot kérni, ugyanis nem bánja a történteket.

A hűtlenségről tanúskodó jeleneteket Gergő párja, Linda előtt is levetítették, aki a felvételek láttán hamar döntést is hozott a kapcsolat jövőjéről.

Ennek a kapcsolatnak ma itt vége van. Köszönjük, mehet Isten hírével. Ez visszafordíthatatlan. Nincs is szükségem több videónézésre, mert nem fog semmit megváltoztatni. Se drasztikusan nem fog formálni. Megszabadultam egy óriási tehertől

jelentette ki, majd hozzátette:

Én azt gondoltam, ha ez nem is szerelem, de egy egymás iránti tisztelet az elmúlt időszakra visszanézve azért van. Megígérte nekem, hogy nem fog megalázni. Ezt sem tartotta be. Nem tudok egy ilyen emberrel együttélni. Nem is akarok egy másodpercig sem tovább.

A műsort vezető Kasza Tibi érdeklődésére Linda azt is elmondta, nem érdekli, ha Gergő esetleg megbánja a tettét, zárt ajtók fogják várni, ha a műsornak vége.

Nem csókolózunk senkivel egy kapcsolatban. Viszontlátásra! A döntésem végleges.

A ceremónia végén Kasza Tibi arra kérte Lindát, aludjon egyet a dologra, és nézze meg, milyen fordulatot vesznek még a történtek, amire a szereplő rábólintott, később viszont a villából üzent Gergőnek, mondván: gratulál neki, és reméli, hogy még szexelni is látja majd.

Kapcsolódó
A Kísértés: Lindának levetítették a jeleneteket arról, hogyan csalta meg őt a párja
Gergő az egyik felvételen kijelentette, hogy nem fog bocsánatot kérni, mert nem bánja a történteket.