Laky Zsuzsi reagált Dietz Gusztáv kiborulására az Ázsia Expresszben: „Kérlek, engem véletlenül se sajnáljatok!”

Bántónak tartja, hogy „gyűlöletcunami” indult el a férje irányába.

Még csak pár napja megy az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-n, de már többeknek feltűnt, hogy Dietz Gusztáv néha nem éppen szépen beszél feleségével. Laky Zsuzsi már a műsorban is elmondta, hogy ő tudja kezelni az ilyen helyzeteket és nem veszi magára férje szavait, tudja, hogy ilyenkor hagyni kell, hogy kidühöngje magát.

A nézői visszajelzésekre azonban szerdán egy közös Instagram-posztban is reagált a házaspár. Laky a bejegyzést azzal kezdte, szeretne segíteni tisztán látni a „kedves és nem kedves kommentelőknek”.

„Ti, akik nézitek az Ázsiát, láttok belőle egy kis szeletet, az igazi körülményeket, okokat, hogy emberek mitől és miért reagálnak úgy, ahogy, nem feltétlenül. Itt kitérnék a mondandóm lényegére. Nem a bizonyítványt akarom magyarázni, és én is azt gondolom, hogy Gusztáv nem feltétlenül reagált (és fog) ott jól helyzetekre, és beszélt velem úgy, ahogy beszélt” – fogalmazott az egykori szépségkirálynő.

De!!! Kérlek, engem véletlenül se sajnáljatok!!! Akármilyen furcsa, 16 éve boldog házasságban élünk, a gyerekeinket szépen, tisztességben neveljük. A négy fal között nem vagyok agyonverve sem én, sem a gyerekeink! Guszti egy ízig-vérig férfi, aki amúgy a való életünkben nagyon figyelmes és egy óriási szívű ember! Mindig kimondja, amit gondol, és nem játszik szerepet, mert arra mi alkalmatlanok vagyunk. Az őszinte, szókimondó embereket mindig nehezebben fogadják el az emberek. Sokan álszenteskednek és kifelé élnek. Akik ismernek minket és VALÓBAN tudják milyenek vagyunk, leginkább az Ő véleményük a fontos! Ami bántó, hogy egy gyűlöletcunami indult el a férjem irányába. Lehet véleményt nyilvánítani, de a személyeskedést kikérem magamnak!

„Kicsit sepregessen mindenki a saját háza táján! Fontos, hogy ki mit akar a »zord külső« mögé látni, az embert is, vagy csak a parasztot, aki azt mondta a feleségének, hogy kussoljon! Szerencsésnek tartom magam, hogy megadatott az a képesség nekem, ami ezek szerint csak keveseknek, hogy mások fölött nem ítélkezem!” – zárta mondandóját Laky Zsuzsi.

Kapcsolódó
Ázsia Expressz: „Maradjál kussban, jó? Neked fingod sincs” – förmedt rá Dietz Gusztáv a feleségére
Laky Zsuzsi az esettel kapcsolatban úgy fogalmazott: valahol várható volt, de nem pont az említett napra várta férje kitörését.