Pribelszki Norbert elnézést kért Noszály Sándortól, amiért kiütötte a fogát

Vasárnap csaptak össze a ringben, ahonnan a teniszező két foggal kevesebbel távozott, mint amennyivel bement.

Noszály Sándor és Pribelszki Norbert meccsével ért véget a Sztárbox idei évadának első negyeddöntős adása. A mérkőzést a teniszező nyerte meg, két fogát azonban elveszítette.

Pribelszki a minap a story.hu-nak beszélt arról, hogy alig több mint két hónapja volt felkészülni a meccsre, és csupán néhány nappal az első élő adás előtt szembesült azzal, hogy ringbe kell lépnie. Mint mondta, noha hátrányból indult a legtöbb versenyzővel szemben, nem keres kifogásokat és büszke arra, hogy négy meneten át bírta a küzdelmet a korábbi profi sportolóval szemben.

A színész-énekes hétfőn, a közösségi oldalán is megosztotta a Sztárboxszal kapcsolatos gondolatait. Mint írja, ha a meccsen nem is, de önmagával szemben mindenképpen nyert.

Egészen pontosan 2 hónapom és egy hetem volt felkészülni nulláról. Szorgalmasan nyomtam végig ezt a rövidke kis időt. Hálás vagyok, hogy jött a boksz az életembe, mert mentálisan is kirángatott a szarból, sikerült leadnom 7 kilót és végre jól érzem magam a testemben. Férfias küzdelem volt, amit tudtam, beleadtam

fogalmazott posztjában, majd köszönetet mondott az edzőjének, edzőtársainak és mindazoknak, akik mellette álltak és támogatták.

Gratulálok @noszaly-nak a győzelemhez! A fogadért meg sorry, haha. A műsor véget ért, de a boksz nem. Folytatom tovább az edzéseket, mert imádom minden percét! 💙 További sok sikert minden versenyzőnek! Aki oda belép, az már nagyon nagy bátorságra vall!

Kapcsolódó
Pribelszki Norbert a Sztárboxról: Szerintem már az is elég tökös dolog, hogy ilyen kevés felkészüléssel is ringbe szálltam
Alig több mint két hónapja volt felkészülni, és csupán néhány nappal az első élő adás előtt szembesült azzal, hogy ringbe kell szállnia a sérülése miatt visszalépő Henry Kettner helyett.