Majka a Sztárboxról: Dér Heninek ezzel a hozzáállással a férfi súlycsoportban kellett volna elindulni

A rapper Shane Tusupról is kifejtette véleményét a mai Reggeliben.

Vasárnap startolt el a Sztárbox új évada. A bokszversenyt Majka és Pápai Joci (aki eredetileg férfi könnyűsúly-kategóriában indult volna, ám korábban, az egészsége érdekében, visszalépett) is a helyszínről nézte, ma pedig, a Reggeli egyik szegmensében, összegezték a látottakat.

A rapper kifejtette, hogy Miller Dávid és Varga Ádám meccsét illetően biztos volt Miller győzelmében, akinek meg is dicsérte a teljesítményét. Mint mondta, az első meccs „boksz volt”, amit szerettek, míg a második (női) mérkőzést „nagy cicaharcnak” titulálta, hozzátéve, hogy ő azt is bírja.

Szerintem ezt a súlycsoportot a Dér Heninek találták ki, azt meg is beszéltük a Hajnival (Majoros Hajnalka, a rapper felesége – a szerk.). Valójában… hát neki a férfi súlycsoportban kellett volna elindulni. A hozzáállással, meg hogy tegnap is a karját mutogatta végig. Úgy meg fog verni mindenkit

– jelentette ki Majka, majd a mellette ülő Pápai Joci felé fordult:

Az még nálunk is gondot okozna, Józsika! Esküszöm. Nem? Belenéznénk a Heninél egy jobba, ott lenne baj.

Ami a soron következő meccseket illeti, a rapper elárulta, hogy mivel Pápai nem lép ringbe, Torghelle Sándornak fog szurkolni a férfi középsúlymezőny indulói közül. A műsorvezetők érdeklődésére azt is elmondta, szerinte Shane Tusup meg tudja-e majd szorongatni a labdarúgót.

A Shane, szerintem, az a típusú fickó, aki nagyon hangos tud lenni, ha másról van szó

– fogalmazott.

Kapcsolódó
Brutális KO, feladott küzdelem, titokzatos versenyző – képeken az új Sztárbox első adása
Újra elstartolt a Sztárbox: könnysúlyban megmérkőzött Varga Ádám és Miller Dávid, női könnyűsúlyban Hódi Pamela és Nemazalány, de Noszály Sándorra is ellenfél várt, mivel eredeti bokszpartnere, Henry Kettner, sérülés miatt, feladta a műsort. Galéria.