Félreérthetetlen utalással emlékeztek meg az Ázsia Expressz elején Béres Anették két évvel ezelőtti teaszánszáról

2022 nyarán kis híján Béres életébe került az az ayahuasca-szeánsz, amin Sáfrány Emesével részt vettek.

Mint ismeretes, Béres Anett és Sáfrány Emese több mint két évvel ezelőtt vettek részt egy ayahuasca-szeánszon, ami kis híján az egykori ValóVilág-szereplő életébe került. A szer hatására hallucinációi lettek, ezek elől menekülve lezuhant egy magaslesről. Csigolyatörést szenvedett, eltört továbbá öt bordája és a sarokcsontja is. 24 órával később végül egy férfi talált rá, aki rögtön segítséget hívott. Életmentő műtétet hajtottak végre rajta, öt órán át operálták, és további beavatkozások is vártak még rá. A teaszeánsz szervezője ellen vádat is emeltek.

Sáfrány Emese idén márciusban azt mondta a történtekről, hogy nehéz életszakaszban voltak a barátnőjével, amikor úgy döntöttek, részt vesznek a szeánszon, amihez hasonlóra soha többé nem fognak menni. Elárulta továbbá, hogy az eset nem vert közéjük éket – olyannyira nem, hogy ők ketten együtt vágtak neki idén az Ázsia Expressznek, ahol „botrányhős barátnőkként” mutatták be őket.

A műsor elején egyébként minden páros kapott egy pár másodperces bemutató-képkockát: Zsigmond Angi és Mészáros Bende például a levegőben, szelfizés közben láthatóak egy rövid ideig, Till Attila és Stohl András egy hosszú lépcsőn lefelé rollerezve, Béresék pedig egymással szemben, miközben Sáfrány éppen teát tölt az egykori ValóVilág-szereplőnek.

Kapcsolódó
Béres Anett az ayahuasca-szeánszról: Én konkrétan a sátánt láttam
Egy magaslesről lezuhanva szerzett életveszélyes sérüléseket.