„Pillanatok, ölelések, illatok a fejben, a szívben, a lélekben” – Schobert Norbert régi képeket mutatott a családi fotóalbumból

Előkerült egy fotó Rubint Rékával közös első randijukról is.

Rubint Réka a héten átnézte a régi családi fényképeket, és néhányat meg is osztott az Instagramján. Férje, Schobert Norbert követte őt, saját oldalán azt írta: „Én is átlapoztam a 23-25 éves, papírképes fotóalbumot.”

Megtaláltam a képet az első, közös Danone roadshow-ról, ami alatt összejöttünk Rékával. Az első randinkról, Visegrádról. Az első képünk Cancúnból, ahol megkértem a kezét. A Miramare hotel teraszán állunk. A hotel azóta már csak egy gödör, mert elsodorta a hurrikán, de mi mégis együtt vagyunk. A világ legerősebb ereje a szeretet. Megtaláltam a képet az első komoly autómmal és voltam még gladiátor fitness edző is

– sorolta az emlékeket a fitneszedző, majd posztját így zárta:

23 év úgy ment el, mint az előző öt. Arra gondolok, hogy az életben mit érsz el, mire viszed, milyen rangos elismerést kapsz, mennyi vagyonod van, a nap végén mindegy. Egyrészt nem tudod, hogy 30 napod, vagy még 30 éved van hátra. Másrészt mindenkinek van ilyen fotóalbuma, hangok, pillanatok, ölelések, illatok a fejben, a szívben, a lélekben. Csak az a Tiéd. Erre tanított meg az elmúlt 23 év, főleg az elmúlt kettő….


Kapcsolódó
Húszas évei elején készült fotókkal nosztalgiázott Rubint Réka
2001 és 2002 között készült képeket mutatott magáról, melyeken többek szerint olyan, mintha a lánya, Lara lenne látható.