Táskaként vitte magával a Beetlejuice-házat Jenna Ortega a horror-vígáték új részének londoni premierjére

A táska pontos mása annak a háznak, melyben az eredeti, 1988-as film cselekményének zöme játszódott.

A minap volt esedékes a Beetlejuice Beetlejuice londoni premierje – a horror-vígtájékban Jenna Ortega is főszerepet játszik, aki igen különleges  kiegészítővel érkezett meg a vörös szőnyegre csütörtökön.

A színésznő táskája annak a fehér, pirosajtós háznak volt a mása, ahol az eredeti, 1998-ban megjelent Beetlejuice – Kísértethistória című film cselekményének nagy része játszódott – szúrta ki a Page Six.

Marc Ozias, a táska készítője az Instagramon úgy fogalmazott a darabbal kapcsolatban: fiatal táskatervezőként tudta, hogy a Beetlejuice sajtókörút lesz élete egyik legnagyobb projektje.

Azt akartam, hogy látványos legyen, segíteni akartam @jennaortega-nak, hogy tisztelegjen a csodálatos rendező, @timburton előtt, és legfőképpen hidat akartam teremteni a bőrművesség és a mozi között. Mindezt @mrenriquemelendez tette lehetővé. Tudtam, hogy újra akarom alkotni az ikonikus Beetlejuice-házat, függetlenül attól, hogy ez mekkora kihívást jelent. Az eredmény pedig örökre az én, és a márkám szívében marad

– írta a táskáról készült műtermi fotó mellett.