TMZ: Tom Cruise elképesztő mutatvánnyal készül az olimpia záróünnepségére

A lap szerint az ötlet a színésztől származik.

Augusztus 11-én, vasárnap ér majd véget az idei olimpia. A TMZ közvetlen forrásból származó információkra hivatkozva arról számolt be, hogy a záróünnepség terve az, hogy Tom Cruise leereszkedik a Stade de France tetejéről, majd a stadion pályáján landol, és magával viszi az olimpia hivatalos zászlaját. A televíziós közvetítés ezután egy korábban felvett filmre kapcsol, melynek első két percében a színész utazását mutatják be egy repülőgépen, mellyel Párizsból Los Angelesbe utazik, ahol ejtőernyővel a Hollywood feliratra ugrik.

Mint írják, ez utóbbi mutatványt még márciusban vették fel, cikkükben pedig fotókat is mutattak a Hollywood felirat egyik betűjén álló színészről.

Úgy tudni, a film további részében az lesz majd látható, ahogyan Cruise átadja a zászlót más olimpikonoknak, miközben a következő (2028-as) nyári játékoknak otthont adó Los Angeles utcáin járják az utat – márciusban készült paparazzi felvételeken látható, ahogyan Cruise átadja a zászlót az első olimpikonnak.

A TMZ cikkében hozzátette: forrásaik szerint a franciaországi kaszkadőrmutatvány logisztikája még mindig kidolgozás alatt áll, és meglehet, a kötélugrást a bonyolultsága miatt egy kaszkadőrdublőr végzi majd.

A lap arról is beszámolt, hogy tudomásuk szerint Tom Cruise kereste fel a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot az ötlettel, hogy egy sor mutatvánnyal hidalja át a párizsi és a Los Angeles-i játékokat.

A színész korábban is vett már részt olimpiai ceremónián, 2004-ben segített vinni a fáklyát Los Angelesben, a görögországi Athénban megrendezett nyári olimpiai játékok előtt, a világot átszelő staféta tagjaként.