Jó éjszakát kívánó fotókkal kell vezekelnie a J-pop sztárnak, amiért véletlenül a barátjával közös képeket posztolt

Momoka Tojo másfél hónapja csatlakozott a népszerű japán bandához, de máris hibát vétett rajongói előtt.

Egy japán popsztár véletlenül megosztott néhány fotót a születésnapján, amelyeken a barátjával látható, és a képek törlése, valamint nyilvános bocsánatkérés után a banda menedzsmentje érdekes módszert talált arra, hogy a fiatal nő vezekeljen – írja a Must Share News.

Korábban hosszabban elemeztük, mi húzódhat meg a látszatra tökéletes életű dél-koreai sztárok kiugróan magas arányú öngyilkosságai mögött, de úgy tűnik, más ázsiai országok sem mentesek attól a már-már drákói szigortól, amivel a popszakma bánik a feltörekvő fiatalokkal. Momoka Tojo másfél hónappal ezelőtt csatlakozott a KATACOTO*BANK nevű hét tagból álló japán pop bandához, de egy véletlennek köszönhetően olyan hibát követett el, amiért komoly retorziókkal kell szembenéznie.

A 20 éves nő a születésnapi ünnepségén osztott meg magáról és a barátjáról néhány fotót, amik bekerültek a egy közelgő fellépésük hirdetésébe. Magyarországról nézve nehezen érthető, mi ezzel a probléma, de a japán zeneiparban gyakran tiltják a randevúzást az előadóknak, hogy fenntartsák a „tisztaság” illúzióját a követők előtt. A képeket gyorsan törölték a közösségi médiából, és Momoka Tojo egy kézzel írt bocsánatkérő levelet tett közzé, amelyben megígéri, hogy a jövőben jobban odafigyel a felelősségre, amit „bálványként” viselnie kell. A fiatal lányokból álló formáció menedzsmentje ezen kívül kiadott egy nyilatkozatot, amiben kijelentik, hogy Momoka Tojo „egy rendes személlyel” randevúzik, valamint bejelentették a következő intézkedéseket:

A KATACOTO*BANK tagja vállalva a következményeket következő nap már meg is osztotta magáról a kért fényképet, jó éjszakát kívánva, és ígérve, hogy másnap is megtesz minden tőle telhetőt.