Király Viktor elmondta, mi az előnye annak, hogy női edzővel készül a Sztárboxra

Mindennap gyakorol, és mint mondta, volt már minden: monoklik, orrtörés...

Király Viktor férfi középsúly súlycsoportban indul idén a Sztárboxban. Mostanra több mint 25 kilótól szabadult meg, és alaposan kigyúrta magát. Az utóbbi időben már heti 7-8 edzése van, ami időnként napi két edzést jelent. Felkészüléséről a bokszversenyre a Blikknek mesélt.

Január elején kezdtem bokszolni, előtte 2015 körül voltam utoljára bokszedzésen. Közbeszólt egy sérvműtét, ami kicsit elvette a motivációm, és akkor csörrent meg a telefonom, részt vennék-e a Sztárboxban. A bokszedzőmmel, Dáviddal azt beszéltük, hogy ez egy jel, akkor ezt most komolyan kell venni

– mondta el az énekes, aki úgy tartja, nem a régi formáját nyerte vissza, hanem annak egy felturbózott változatát. Korábban azt hitte, genetika, hogy nem tud izmosodni, de erre szerinte most erre alaposan rácáfolt.

Dávid kijelölt nekem egy erőnléti edzőt is, Bettit, mindketten nagyon szigorúan fognak. Van előnye annak, ha női edzője van az embernek. Ha azt mondja Betti, hogy még csináljak tíz fekvőtámaszt, de már nem bírom, csak azért is megcsinálom, mert ő mondta, nehogy már ne menjen.

Király azt is elárulta, kit tart a legnagyobb ellenfelének a ringben.

Bármi is lesz a Sztárbox ringjében, én elsősorban magamat akarom legyőzni. Annyira mélyponton voltam lelkileg, hogy az első számú célom ez. Mindennap gyakorolok, kesztyűzünk. Már volt minden: monoklik, orrtörés… Nem vagyok egy agresszív ember, technikával szeretném elérni a győzelmet.

Kapcsolódó