„Nem akar szexet a férjem, mert várandós vagyok, de rájöttem a mocskos titkára”

Bár korábban rengeteget szeretkezett a házaspár, mióta a nőn már egyértelműen látszik a várandóssága, a férje hozzáérni sem hajlandó. A feleség ráadásul azt is felfedezte, hogy a férjének van egy titka.

Rettenetesen érzi magát egy várandós nő, akinek korábban csodálatos volt a szexuális élete, ám mióta teherbe esett, úgy érzi, lassan tönkremegy a házassága – írja a Daily Star brit bulvárlap.

A nő a Reddit közösségi portálon osztotta meg a történetét. Azt írja, amikor összejöttek a férjével, csodálatos volt a szerelmi életük, rengeteget szeretkeztek. A férfi romantikus volt, különleges randikra vitte őt, és sokszor késő éjszakáig beszélgettek.

Amikor kiderült, hogy a nő teherbe esett, egy darabig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben, ám aztán a férfi lassan távolodni kezdett. Miután a nő hasa növekedni kezdett, a férfi már nemcsak lefeküdni nem akart a feleségével, hanem már hozzáérni is csak alig. A nő azt írja, hamarosan rájött, hogy a férje – ahelyett, hogy vele szeretkezne – inkább pornót néz.

A nő leült beszélgetni a férjével, aki kifogásokat keresett. Azt mondta, nagyon sok a munkája, fáradt és a pornó egyszerűbb, mint a valódi szex. Megbeszélték a dolgot, a férfi megígérte, hogy nem néz több pornót.

A helyzet azonban nem javult, a férfi továbbra sem közeledett a feleségéhez. A nő rájött, hogy a férje az ígérete ellenére továbbra is pornót néz, sőt, meztelen képeket nézeget a telefonján egy „barátról” és a volt szeretőiről. A nő azt mondja, összetört, többé nem érzi magát szépnek és kívánatosnak. Úgy érzi, a férje már nem akarja őt, ezért egyre jobban utálja magát, a férfit és a terhességét is.

A hozzászólók azzal próbálták vigasztalni a nőt, hogy ez sokkal gyakoribb helyzet, mint gondolná, mondhatni „természetes”. „A várandós nők nagyon szépek költői értelemben, de nem szexi módon” – írta az egyikük. Egy másik hozzátette, a terhesség általában nehéz időszak, de az őszinte beszélgetés sokat segíthet.