Schóbert Lara a szakításáról: Hiszem, hogy azért történt, hogy felszívjam magam és megmutassam, mire vagyok képes egyedül

A boksz segített neki feldolgozni a komoly kapcsolat végét.

A női pehelysúly súlycsoportban versenyzik majd Schóbert Lara a Sztárboxban, aki a szerdai Reggeliben a felkészülésről és a küzdősporttal való viszonyáról mesélt.

Ha nekem azt mondanák, hogy holnap lépjek ringbe, akkor azt mondanám, hogy menjünk, csináljuk! Úgy gondolom, minden nap lehet fejlődni, és úgy állok hozzá a bokszhoz, hogy sosincs kész az ember, napról napra lehet fejlődni. De nekem azt mondta az edzőm, ha holnap ringbe kéne szállnom, akkor rám adná a kabátot, és bízna bennem és hajrá! Atommegszállott vagyok, konkrétan erről szól az életem, minden napom, ma is két edzésem lesz

– mondta el Rubint Réka és Schobert Norbi lánya, aki már akkor tudta, hogy ő is szerepelni szeretne a műsorban, mikor tavaly látta az öccsét, ifjabb Schobert Norbit a ringben.

Schóbert a reggeli műsorban azt mondta, rengeteg pofont kapott már az edzések alatt, de ezek általában csak még jobban felspannolják. Jövőbeli versenytársait igyekszik kizárni, és csak magára összpontosítani.

Nyilván fantáziálgattam már, kivel lépnék legszívesebben először ringbe. Megvannak rá a jelöltek, természetesen. De én bízom magamban, azt érzem, hogy a boksz hihetetlen magabiztosságot adott nekem

– fogalmazott Schoberték legidősebb gyereke, majd később elárulta: pont a felkészülés elején szakítottak volt párjával, akivel korábban össze is költöztek Kazincbarcikán, ahol a fiú focizott.

Akkor nagyon-nagyon nehéz volt ez az egészet hova tenni, mert azért egy hosszú kapcsolat volt, de én hiszem, hogy ez pont azért jött az életembe, hogy felszívjam magam. És a boksz a legjobb gyógyszer volt erre az egészre, segített feldolgozni. (…) Hittem abban, hogy ez a szakítás nekem azért jött, hogy összeszedjem magam és megmutassam, mire vagyok képes egyedül.

Címkék: schobert lara