ByeAlex az apaságról: Szerintem nem vagyok erre alkalmas, sőt teljesen alkalmatlan vagyok

Az énekes nem vágyik saját családra.

Bár ByeAlex korábban néhányszor azt nyilatkozta, szívesen lenne lányos apuka, a Sopron Fest színpadán adott interjújában már mást mondott a gyerekvállalással kapcsolatban.

Rájöttem, hogy nem vágyom családra. Az, hogy azt mondtam, hogy el tudok képzelni gyerekeket, még abban az időszakban lehetett, amikor azt gondoltam, hogy az a helyes, ha elfogadom azt, hogy kell gyerek, mert minden nő olyan férfire vágyik, akinek bejön az, hogy gyerek, meg család

– idézi a Bors az énekest, aki idén lett 40 éves.

ByeAlex azt mondta, több kapcsolata is amiatt ért véget, mert bár párja már készen állt volna a családalapításra, ő még nem. Ezt sokáig önmagának sem vallotta be.

Mindig kifarolgattam végül a kapcsolataimból, mert mindegyikben eljött az a pont, hogy gyerekvállalás. És akkor még nem tudtam, hogy miért van ez, de valójában azért, mert én nem érzem ezt a dolgot. Az egyik utóbbi kapcsolatom is ilyen volt, hogy a gyerek volt az egyik kardinális kérdés, és akkor mindig mondtam, hogy »jó, persze szeretnék én is, hogyne, jó lenne egy lány gyerek, mert imádnám, hogyha kislányom lenne«, de valójában nem imádnám. Szerintem nem vagyok erre alkalmas, sőt teljesen alkalmatlan vagyok

– fogalmazott a zenész, aki jelenlegi barátnőjével, Benjaminával igazán boldognak érzi magát, egy kiscicát is befogadtak közösen, de az apaságról nem változott a véleménye.

„Nem bírom azt, hogyha sokáig ugyanarról kell gondoskodnom, nekem ez egy félelmetes érzés. Most például lett egy macskánk, és nagyon szeretem a macskákat, de már az első este azt gondoltam, hogy minek hoztam ezt a macskát, mert most mi lesz, itt lesz örökre velünk? És épp ma kérdeztem Jaminát, hogy te el tudod képzelni, hogy mondjuk 40 éves leszel, amikor ez a macska meghal? Amire ő mondta, hogy el, és ha olyan sokáig velünk lesz a cica, az csodálatos. Én pedig azt gondolom, hogy ez szörnyű, számomra ez ijesztő” – jelentette ki ByeAlex, hozzátéve:

A gyerek pedig egy olyan dolog az én fejemben, hogy vagy tökéletesen csinálom, vagy sehogy, és a sehogyban nincs kockázat.

Címkék: byealex