Mága Zoltán a Trump elleni merényletről: Az erőszak a gyávák eszköze, imádkozzunk Donald Trumpért!

Mielőbbi felépülést kívánt a republikánus elnökjelöltnek, akire a minap lőttek rá egy választási gyűlésen.

Vasárnap hajnalban a 24.hu-n is hírül adtuk, hogy merényletet követtek el Donald Trump republikánus elnökjelölt ellen egy választási gyűlésen a Pennsylvania államban található Butlerben. A republikánus elnökjelölt a közösségi médiában azt közölte: a jobb fülét találta el golyó. A támadásban, amelyet merényletként vizsgálnak, legalább egy néző meghalt, kettő pedig súlyosan megsérült. A titkosszolgálat közlése szerint a fegyveres támadót lelőtték.

Mága Zoltán nemrég a közösségi oldalán reagált a történtekre, gondolatait egy Donald Trumppal készült közös fotója mellett fogalmazta meg.

Az erőszak a gyávák eszköze. Mélységesen elítélendő minden olyan cselekedet, amely mások életét, testi épségét veszélyezteti. Mi ezért állunk a béke pártján, ezért indítunk missziókat! Imádkozzunk Donald Trumpért, aki ellen tegnap egy gyalázatos merényletkísérletet hajtottak végre! Mielőbbi felépülést, gyors gyógyulást, Elnök úr!

– írta bejegyzésében a hegedűművész.

A 24.hu élő szöveges tudósításban számol be a Trump ellen elkövetett merényletkísérlet minden fontos eseményéről.

Kapcsolódó
Trump túlélte a merényletkísérletet, idén szavazhatott volna először a lövöldöző
Merényletet követtek el Donald Trump republikánus elnökjelölt ellen egy választási gyűlésen a Pennsylvania államban található Butlerben. Élő közvetítésünk az amerikai eseményekről.