Marsi Anikó a mozaikcsaládjáról: Nem szépítem, nem minden eleme működik jól

Immár tehetetlennek érzi magát, de úgy véli, amit lehetett, azt kihozta a kialakult helyzetből.

Marsi Anikó nemrég a Blikknek adott interjút, melyben egyebek mellett arról is beszélt, hogyan lett belőle tévés: mint mondta, 18 éves korában egy nagy kék könyvben talált rá a televíziós szakra, aminek a leírása megtetszett neki, ekkor viszont még nem tudta, mire vállalkozik. A főiskola első két évében pedig meg volt győződve róla, hogy nem képernyős munkával szeretne foglalkozni.

Ez idő alatt olyan gátlásokat sikerült belém építeniük az osztályvezető tanárainknak (Horváth Ádám és Vitray Tamás – a szerk.), hogy nem akartam kamera előtt állni. Szerintem egyikünk sem. Amikor viszontláttam saját magam, és azt még elemeztük is, azt a brutalitást senkinek nem kívánom. 18 évesen valami olyasmivel szembesülsz, amire egyáltalán nem vagy felkészülve. Nem egyszer rohantam sírva haza Szolnokra, és kértem számon anyukámat, hogy nem mondta, hogy ilyen hülyén nézek ki, ilyen hülyén beszélek, miért engedett ki egyáltalán az utcára

– osztotta meg a lappal Marsi, hozzátéve: a kételyei végül egyik pillanatról a másikra oszlottak el a másodév végén, és már csak az maradt számára fontos, hogy televíziósként létezhessen, mindegy, hogy a képernyőn vagy a háttérben.

Ez volt a 4 éves egyetemi képzésünk alapja. Hogy megtanuljunk a kamerák előtt kérdezni, létezni, szerepelni, azaz pont úgy viselkedni, mint ahogyan azt kamerák nélkül is tesszük. Ehhez először is nyilván szembesíteni kellett bennünket önmagunkkal…

A beszélgetés során a műsorvezető és férje, Gyarmati Gábor mozaikcsaládja is szóba került, akivel 2022-ben házasodtak össze.

Nem szépítem, ennek a hatalmas mozaikcsaládnak, amiben élünk, nem minden eleme működik jól, de bővebben erről nem akarok beszélni, mert egyrészt nem akarom senki sebeit feltépni, másrészt én teljességgel tehetetlen vagyok immár. Amit én képes voltam ebből a helyzetből kihozni, az működik, és jól. Például nemrég ünnepeltük a nagyfiam, Vilmos tizennyolcadik születésnapját, nálunk a kertben az apukájával, az ő élettársával és az ő a kisfiával, akiket szintén nagyon kedvelek, plusz természetesen Vincével, anyukámmal, Vilmosom barátnőjével és Gáborral, a férjemmel. Nagyon-nagyon jó hangulatú buli volt.

A műsorvezető idősebbik fia, Vilmos hamarosan 18 éves lesz, elméleti fizikusnak készül, Írországban szeretne továbbtanulni. A Központi Fizikai Kutató Intézetben is részt vesz egy projektben, így feladatai Budapesthez kötik, ami miatt a család bázisa idén nyáron a főváros lesz, nem a Balaton. Marsi a téma kapcsán elárulta, úgy véli, férjével akkor fogják igazán élvezni a Balatont, ha az összes gyerekük kirepült – a műsorvezető fiatalabbik fia, Vince 15 éves, és Gyarmati Gábornak is van egy kisfia.

Szerencsére Gábornak van egy nyolcéves kisfia, Artúr, akit megkaparintunk néha, így simán van még nekünk kisgyerekünk. Nem hiszem, hogy unni fogjuk egymást, ahogyan eddig sem untuk, és mivel a felújítások még mindig zajlanak, lesz program bőven. Lássuk be, ez az élet rendje, hogy a gyerekek elmennek, világot látnak és tanulnak, és nem az, hogy itt maradnak a szoknyánk, nadrágunk mellett. És ugye a fiaimnak van édesapjuk is, akivel szintén tökéletes a kapcsolatuk, így Gáborral van lehetőségünk megtapasztalni, hogy milyen kettecskén

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Újra férjhez ment Marsi Anikó
Szűk körben mondták ki az igent.
Címkék: marsi anikó