Kitessékelték egy barkácsáruházból az OnlyFans-modellt, mert ott forgatott videót

Az ausztrál nő ezt igazságtalanságnak véli.

Egy ausztrál nő felháborodott, amiért kirúgták egy üzletből, miközben ő épp TikTokra forgatott videót – írja a Daily Star.

Dasha Daley erotikus tartalomkészítőként dolgozik, ami mellett a mindennapjairól posztol különböző tartalmakat Instagramra és TikTokra. Ez azon a napon sem történt másként, mikor egy barkácsüzletbe betérve arra kérte barátját, hogy különböző helyzetekben rögzítse vásárlói tevékenységét, viszont ekkor egy ott dolgozó megzavarta, és tájékoztatta, hogy nem készíthet videókat a boltban, valamint felszólította, hogy távozzon. A 28 éves nő ezt láthatólag nem fogadta örömmel, de csak annyi felelt, hogy ne aggódjanak, máris megy.

Daley szerint az alkalmazott durván beszélt vele, és úgy érzi, igazságtalanság történt vele, hiszen mások nyugodtan készíthetnek ott tartalmakat TikTokra. Bár néhány követője úgy vélte, a dolgozóknak ehhez minden joguk megvolt, olyanok is akadtak, akik ebben a helyzetben határozottabban kiálltak volna magukért, és természetesen nem maradtak el a hozzászólások közül a nő szakmájával kapcsolatos poénok sem.

@itsnotdasha Bunnings Innaloo in perth you suck.. they were so rude about it #perth #bunnings #westernaustralia #perthisok #bunningstiktok #aussie @ana.belle.krl ♬ original sound - Dasha💖