Pásztor Anna: Negyventől kezd exponenciálisan jó lenni a szex

Örül, hogy már nem ott tart, mint húszévesen.

Pásztor Anna az ATV #Bochkor című műsorának vendége volt, ahol a kapuzárási pánik volt a téma. Az énekesnő azt mondta, úgy érzi, háromszor annyi ideje – 150 éve – él, mint valójában, de sosem volt ideje a változókoron gondolkodni, annyira máshogy ketyeg a belső órája.

Édes Istenem, én nagyon hálás vagyok, hogy ezek az évek elmúltak, és nem ott tartok. És nem ott vagyok, és nem olyan körülmények között, és nem olyan a testem, és annak vége van, és most itt vagyunk. Tehát ez egy lépcsőzetes, felfelé lépegetés. Agyilag, kívülről, bentről… Még szexuálisan is. Sokkal jobb most a szex 50 évesen, mint 40, meg 30, meg 20

– mondta el Pásztor Anna, majd később a naphire.hu-nak jobban is kifejtette, mire gondolt. Mint mondta, „amit összehordtak az évtizedek, az épít”, erre azt a példát hozta fel, hogy míg egy tizenéves nem ismer mértéket alkoholfogyasztásnál, ahogy idősödik az ember egyre jobban tudja, hol vannak a saját határai. Szerinte ez az élet minden területén így van.

„Hogy kivel barátkozzál, már nem kell jópofizni, nem kell mindenkinek megfelelni, így ha ezeket a terheket lerakod, és felhasználod azt a tudást, amit összeszedtél, akkor méltóságot adsz magadnak” – fogalmazott az énekesnő, majd a lap kérdésére megerősítette: nincs ez másképp az ágyban sem, de egy picit korrigálta a műsorban elhangzott állítását.

Most azt mondanám: negyven felett jobb a szex. Negyventől kezd exponenciálisan jó lenni, mert valahogy elrugaszkodsz onnét, hogy neked meg kell felelned az ágyban, és rájössz arra, hogy milyen jó, hogyha jó neked, rájössz magadra, tudod magadat irányítani, és ez nagy segítség a párodnak is. Vagy: ha már önmagadban is rendben vagy, oltári szexi vagy, és ehhez van partnered, akkor már brutális a dolog. A párod így majd azért lesz boldog, hogy nem minden felelősség rá hárul.

Címkék: pásztor anna