Milyen állat van a képen? Ebből az optikai illúzióból megtudhatod, mennyire vagy bölcs

Tíz másodperc alatt kell megoldani.

Ismét egy optikai illúzió tartja lázban az internetet. A Mirror által közzétett feladványt 10 másodperc alatt kell megoldani, ha ez sikerül, „bölcsnek” mondhatjuk magunkat.

A képen először is fel kell fedezni, hogy van valami, ez a többségnek hamar megy, ahogy sokan azt is gyorsan látják, hogy valamilyen madár szerepel rajta. Az viszont időbe telhet, hogy meglássuk, hogy egy bagoly van a kép(b)en.

A leírás szerint, aki 10 másodperc alatt rájön, hogy melyik madár van a képen, az nagyjából olyan tulajdonságokkal bír, mint amikkel általában a baglyokat szokták felruházni.

Aki szintidőn belül észreveszi a főszereplőt, azt bölcsnek, figyelmesnek, de titokzatosnak tartják az emberek, olyasvalakinek, aki higgadt és megfontolt, intuitív, figyel a részletekre, és annyira pontos, hogy hozzá lehet igazítani az órát. A munkájukat kellő alapossággal végzik, nagyon jó meglátásai vannak, ezért gyakran fordulnak hozzájuk tanácsért.

Ha esetleg valaki kicsúszna a 10 másodpercből, ne keseredjen el, rengeteg gyakorlat van, amivel fel lehet zárkózni, például, ha itt megtalálja a két kép közötti különbséget, vagy, ha rájön, hogy mi van ezen vagy ezen a képen.