Együtt énekelt a Spice Girls összes tagja Victoria Beckham 50. születésnapján

Ritka alkalom, hogy mind az öten összegyűlnek.

Szombat este nagyszabású bulival ünnepelték meg, hogy Victoria Beckham ötvenéves lett. A száz vendég között az ünnepelt családtagjai és barátai is ott voltak, köztük egykori zenésztársai, Geri Halliwell, Mel BMelanie C és Emma Bunton, ami azt jelenti, hogy a Spice Girls minden tagja jelen volt.

Az 1994-ben alakult brit lánycsapat ráadásul egy számot is előadott közösen. Természetesen az egyik saját slágerüket, a Stop című dalt énekelték el és pár táncmozdulatot is bemutattak hozzá. A produkciót David Beckham rögzítette, majd utóbb az Instagramon is közzétette, a rajongók legnagyobb örömére.


A Spice Girls 2000-ben oszlott fel, de utána is előfordult, hogy összeálltak. 2007-ben turnéra indultak, és felléptek a 2012-es londoni olimpia záróeseményén is. 2019-ben újra koncertkörútra mentek, de akkor Beckham nem csatlakozott hozzájuk. Mivel közeledik a zenekar fennállásának 30. évfordulója, az utóbbi időben többször szóba került egy újabb reunion, de eddig semmi biztosat nem tudni.

Victoria Beckham egyébként nemrégiben szerzett lábsérülése miatt mankóval érkezett meg a szülinapi bulijára, majd hajnali fél háromkor férje hátán távozott a Daily Mail beszámolója és helyszínen készített fotói szerint.

Kapcsolódó